Coor Service Management · Publicerad 29 mars 2019

Vill du vara med och leverera världens bästa service till Sveriges modernaste kontor?

Vårt uppdrag
Leverera service till Telia Company, ett av marknadens mest framgångsrika företag, med produkter och tjänster i världsklass. Huvudkontoret ligger i Solna och har förutom ett fantastiskt läge, fräscha moderna lokaler och den senaste tekniken.
Coor Service Management ansvarar för samordning, utveckling och leverans av arbetsplatsservice och säkerhet. Detta innebär receptions- och konferensservice, våningsvärdar/värdinnor, post- och godshantering, service center, lokalvård och säkerhet. I Arenastaden levererar vi service åt 4200 medarbetare.
För att säkerställa serviceleveransen söker vi dig som gruppchef för vårt Service Center/ Post och Gods. Du kommer även ansvara för våra fem mindre siter i region mellan.

Om rollen
I denna roll är du en av två gruppchefer med huvudplacering i Arenastaden och Telia Company Building. Du rapporterar direkt till Sitechef och i dina arbetsuppgifter ingår:
 • Ansvara för den dagliga samordningen och ledningen av personal och leveranser inom gruppens verksamhet.
 • Utveckla och upprätthålla en god och affärsmässig kommunikation med kunder och leverantörer.
 • Säkerställa en professionell och tillfredställande leverans gentemot vår kund.
 • Säkerställa att gruppen arbetar på ett välorganiserat och effektivt sätt med fastställda rutiner.
 • Utveckla, driva samt genomföra förbättringar
Som medarbetare hos oss vill vi att du visar engagemang och gör allt för att skapa en WOW-känsla i varje möte med kunden. Vi tror att drivkraften bakom ditt arbetssätt är att du är yrkesstolt och att vi tillsammans delar den gemensamma passionen att leverera service i världsklass.

Vi tror att du som söker har:
 • Jobbat som Gruppchef eller liknande i minst 2 år
 • Lätt att bygga och upprätthålla långsiktiga relationer med kund
 • Trivs i att arbeta och leda i en händelserik och föränderlig miljö.
 • God ekonomisk förståelse
 • Hög grad av samarbetsvilja, positiv grundattityd samt förmåga att hantera och balansera kraven från olika intressenter.
 • Flexibilitet och hittar sätt att hantera varierade uppgifter samtidigt som du hela tiden levererar service i världsklass.
 • Öga för detaljer och arbetar proaktivt för att på bästa sätt förutse kundens önskningar/ förväntningar.
Vi erbjuder
Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du tillsammans med ditt team vår viktigaste resurs!
På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten.
Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.
I vår serviceleverans till Telia har du möjlighet att vara med och påverka och sätta ditt avtryck i ett spännande kontrakt. Här blir du en del av ett nybyggt team som motiverar och hjälper varandra och som tillsammans arbetar för att skapa en fantastisk plats att arbeta på!

Kontaktuppgifter
För mer information, vänligen kontakta Karima Halldén på karima.hallden@coor.com

Sista ansökningsdag 2019-04-20.

Är det här tjänsten något för dig? Skicka in din ansökan snarast, intervjuer sker löpande!

Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
29 apr 2019
Ort
Solna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Chefsbefattningar

Inga fler liknande jobb tillgängliga