Dalux Storkök · Publicerad 23 mars 2021

Dalux Storkök levererar professionell storköksutrustning till skolor, sjukhus, hotell och restauranger. Nu expanderar vi och bygger upp en egen serviceavdelning. I detta skede söker vi en skicklig servicetekniker med starkt driv och kundfokus till Storstockholm.

Dina arbetsuppgifter:
  • Du utför felsökning, reparation, förebyggande service och garantiärenden.
  • Du kommunicerar direkt med våra kunder och skapar en nära och långsiktig relation med brukare och beslutfattare inom såväl offentlig som privat sektor.
  • Du ansvarar för att dokumentera och återrapportera de åtgärder som har utförts hos kund.
Din bakgrund/personlighet:
  • Du har minst tre års erfarenhet av att arbeta som servicetekniker.
  • Du har en god förståelse inom elteknik (kan läsa el-scheman). Har du dessutom kunskaper inom ytterligare något område som ex. VS, kyla, mekanik eller har arbetat med service av vitvaror B2C så är du extra intressant för oss.
  • Du är kund- och lösningsorienterad, strukturerad, social, självgående och kommunikativ. Att lämna bästa service är för dig en självklarhet i ditt dagliga arbete.
  • Du har god IT-vana och att du pratar och skriver flytande svenska samt har goda kunskaper i engelska.
  • Du har körkort.
Vi erbjuder:
Dalux Storkök är ett entreprenörsföretag med 11 personer som arbetar med frihet under ansvar. Vi är en platt organisation som har kul tillsammans både inom och utanför företaget. Du kommer att få en marknadsmässig lön, tillgång till servicebil och förmånlig pensionsavsättning. Du utgår normalt från vårt kontor i Solna. Vi ser fram emot att få träffa dig.

I denna rekrytering samarbetar vi med Marie Eriksson på RekryteringsMäklaren. Har du några frågor är du välkommen att ringa Marie på 070-471 12 94. Din ansökan och CV mailar du till marie@rekryteringsmaklaren.se alt ansök via knappen nedan.

Välkommen att söka! Urval sker löpande.

Sökord: restaurangtekniker, storkökstekniker, serviceelektriker, elektriker, kyltekniker, kylmontör, reparatör, montör, el, installation, VS, VVS, mekanik, styr- och regler, kyl, kyla
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Dalux Storkök grundades 2005 som ett försäljningsbolag och har under åren utvecklats till en helhetsleverantör inom storköksbranschen. Vi är auktoriserad partner till Electrolux Professional AB och vi samarbetar även med andra ledande varumärken.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
21 maj 2021
Ort
Solna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Servicetekniker

Inga fler liknande jobb tillgängliga