Dometic Group · Publicerad 27 nov 2019

Detta söker vi
Söker du en roll inom redovisning där du blir en del av ett huvudkontor som präglas av stort engagemang och hög kompetens? Vill du arbeta i en internationell koncern, i ett expansivt och dynamiskt företag? Har du också intresse av att ta ett nästa steg och få möjlighet till ett visst ledande ansvar? Dometic behöver förstärka organisationen med en Redovisningsekonom. Vill du vara en del av en organisation vars företagskultur präglas av gemenskap, passion, ansvarstagande och glädje? Då ska du definitivt läsa vidare!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Redovisningsekonom kommer du att ingå i bolagets Finance Department. Teamet ansvarar för flera bolag inklusive moderbolaget. Du kommer att arbeta med redovisning från ax till limpa för ett eller flera av bolagen inom den skandinaviska verksamheten. Du kommer också då den ansvariga chefen inte är på plats att ha ett tillförordnat ansvar för att leda teamet i det dagliga arbetet. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att innebära:
  • Månads-, kvartals- och årsbokslut
  • Löpande redovisning
  • Delaktig i framtagande av årsredovisning och delårsrapporter
  • Momsredovisning
  • Vidareutveckla och förbättra rutiner och processer
  • Driva eller vara delaktig i projekt kopplat till redovisningen
Din profil
Du har en akademisk eller eftergymnasial utbildning och har erfarenhet av att arbeta med kvalificerade redovisningsfrågor. Du arbetar troligen i en liknande roll idag alternativt som redovisningsansvarig eller redovisningsekonom. Då Dometic är en internationell koncern med engelska som koncernspråk är det en förutsättning att du är trygg i att kommunicera på engelska i både tal och skrift.

Du som person
För att lyckas i rollen som Redovisningsekonom ser vi att du är en initiativtagande person som gillar att ifrågasätta och komma med nya perspektiv. Att även slutföra samt driva igenom de idéer du kommer med, är avgörande för att nå framgång i rollen. Då Dometic är en dynamisk organisation som befinner sig under stark tillväxt är det viktigt att du har ett flexibelt förhållningssätt. Slutligen tror vi att du är en person som värdesätter god kommunikation och ett gott samarbete med dina kollegor och övriga kontaktytor i organisationen.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Dometic med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Kim Engdahl på Prodiem, tfn 073-445 50 14 eller Caroline Björk, tfn 073-303 34 66.

Välkommen med din ansökan!

Prodiem erbjuder rekrytering och konsultlösningar inom ekonomi, finans och HR. Vi har konsulter och kandidater som går in i linjebefattningar, i specialistroller eller arbetar mer managementinriktat i specifika projekt eller på chefsnivå.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Dometic är världsledande inom lösningar för det mobila livet på områdena Mat & Dryck, Klimatsystem, Energi & Styrning, Säkerhet & Trygghet och Hygien & Sanitet. Dometic har verksamhet i Nord- och Sydamerika, EMEA samt Asien och Stillahavsområdet och erbjuder produkter som används i fritidsfordon, lastbilar och premiumbilar, i fritidsbåtar och arbetsbåtar samt inom en rad andra områden. Dometic erbjuder produkter och lösningar som berikar människors upplevelser utanför hemmet, om det så är i en husbil, husvagn, båt eller lastbil. Vår drivkraft är att skapa smarta och tillförlitliga produkter med enastående design. Vi driver 27 tillverknings- och monteringsanläggningar i tolv länder och säljer våra produkter i ett hundratal länder. Vi har ett globalt nätverk av återförsäljare som servar aftermarket. Dometic har cirka 8 000 medarbetare världen över, redovisade en nettoomsättning på över 18,0 Mdr för år 2018 och har sitt huvudkontor i Solna, Sverige.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
löpande
Ort
Solna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga