Euromaint Rail · Publicerad 4 maj 2021

Försäljnings- och marknadsinriktad roll som affärsutvecklare med många kontaktytor.

Har du erfarenhet från fordonsunderhåll eller närliggande bransch? Är du en nätverkande person med förmåga att skapa affärsmöjligheter? Bra! Då kan du vara den affärsutvecklare vi söker för rekrytering till Euromaint i Solna. Vi erbjuder dig en bred roll med eget ansvar och stora möjligheter till att påverka Euromaint fortsatta utveckling.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos Euromaint får du verka i ett företag som arbetar med teknik och underhåll i framkant. I din roll som affärsutvecklare har du stora möjligheter att påverka och driva nya affärer samt öka marknadsandelar. Euromaint har ett positivt affärsläge med många anbud och kontrakt i pipen och ser ljust på framtiden. Företaget ingår sedan 2019 i den spanska tåg koncernen CAF som finns i 40 länder på fem kontinenter. Det innebär att du blir en del av en förändringsresa i en internationell företagsgrupp. I den nordiska järnvägsmarknaden har CAF flera pågående fordonsleveranser, så som regionaltåg till Krösatåg, Spårvagnar till Lund, Stockholm och Oslo samt det nya Flytoget i Norge.

Dina framtida arbetsuppgifter
 • Ansvar för att identifiera och utveckla marknadsläget, kunder, pågående affärer och kommande affärsmöjligheter.
 • Ansvara för market intelligence inom marknadssegmenten och att aktivt öka bolagets nätverk.
 • Kartlägga kunder, fordonsägare, trafikoperatörer, konkurrenter m m i syfta att utveckla och optimera attraktiva försäljningserbjudanden.
 • Identifiera affärsmöjligheter genom t ex marknadsdialog och officiella upphandlingssystem.
 • Tillsammans med organisationen säkerställa en konkurrenskraftig produktportfölj (omfattning, affärsmodeller, villkor och prissättning).
 • Leda, följa upp och avrapportera marknadsanalysarbetet per marknads- och produktsegment.
 • Ta fram underlag och aktiviteter för marknadsföring tillsammans med berörda inom Euromaint.
 • Sammanhållande för att ta fram Euromaints marknadsplan.
 • Leda enskilda försäljningsuppdrag (förhandling och sluta affärsuppgörelser).
 • Ansvarig projektledare för vår serviceportfölj och framtagning av nya erbjudanden.
 • Regelbunden kommunikation till organisationen och bolagsledningen om status och uppföljning i arbetet.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du är delaktig i att Euromaint vinner nya affärer och ökar sina marknadsandelar. I rollen ingår också att Euromaint har en stark marknadsposition i Norden i form av god marknadsinsikt, närvaro och kunddialog.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har relevant utbildning och erfarenhet för tjänsten. Vi ser gärna att du har kunskap om vår bransch eller närliggande i roller som t ex affärsutvecklare eller projektledare eller liknande. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Som person är du analytisk med en förmåga att lösa komplexa frågor. Du är också resultatorienterad med ett intresse för affärsutveckling. Vidare så är du kommunikativ och trivs att skapa kontakt med andra människor samt att bygga ett starkt nätverk.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga