Euromaint Rail · Publicerad 15 apr 2019

Är du duktig på relationer och försäljning? Gillar att du att driva och ansvara för egna konton? Läs mer nedan!

Euromaint söker nu en kundansvarig till sitt kontor i Hagalund som kommer att ansvara för det primära kundkontot internt och externt. Har du ett eget driv och starkt engagemang för att driva försäljning hos stora kunder så är det här tjänsten för dig!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som kundansvarig på Euromaint, där rollen internt kallas Kundprojektledare, kommer du att erbjudas stort ansvar och möjligheten att planera, driva och följa upp försäljning för din storkund. Du kommer att ha en central roll med mycket kontaktytor, både externt och internt, inom hela processflödet från försäljning och planering till produktion och uppföljning. Som kundansvarig hos Euromaint har du också möjlighet att tänka kreativt och komma med nya, proaktiva lösningar på utmaningar som din kund ställs inför.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som kundansvarig har du stor variation på dina dagar som du lägger upp självständigt. Då du är kontaktperson för Euromaints störta kundkonto så kommer dina arbetsdagar innefatta både planerade och oförutsedda aktiviteter.

Du kommer bland annat:
  • Genomföra kundmöten, både personliga och digitalt, för att driva och följa upp försäljning och projekt
  • Ansvara för och genomföra all projektadministration i Sharepoint (ex offerter, avtalshantering, projektplan, tidsplan)
  • Följa upp projekten samt vara samordnande internt för att säkerställa leverans inom deadline
  • Regelbunden kontakt med din kund och andra intressenter för pågående och framtida projekt
  • Skapa uppföljande dokumentation av avslutade projekt mot budget och KPI
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen är bred och mycket utav arbetet driver du självständigt med eget ansvar. Du rapporterar till Kontraktsansvarig som sitter i Örebro. Du är ensam i din roll i Stockholm men har en motsvarande kollega i Göteborg.

Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt. Du blir anställd utav Euromaint och kommer att vara placerad på kontoret i Hagalund, Solna.

VEM ÄR DU?

För den här rollen ser vi att du har god erfarenhet av projektledning och försäljning mot storkund. Har du tidigare erfarenhet av fordonsbranschen/tågunderhåll så är detta meriterande. Du behöver vara duktig på att använda affärssystem och van att sköta projektadministration då du självständigt driver och dokumenterar ditt arbete. Du behöver vara en trygg användare av alla delar inom MS Office-paketet inkl. MS Project.

Som person ser vi att du är duktig på kommunikation, i både tal och skrift. Du behöver vara flexibel och kunna anpassa din retorik beroende på mottagare, då du har många kontaktytor högt som lågt samt internt och externt. För att trivas i den här rollen behöver du ha ett naturligt affärstänk och kommersiell förståelse, gilla att arbeta både strategiskt och operativt samt kunna hantera långa och korta säljcykler parallellt.

Är du redo för din nästa utmaning och vill vara med och bidra till Euromaints fortsatta tillväxt? Lockas du av att få jobba med försäljning och projektledning i en verksamhet som påverkar tågtrafiken nationellt? Sök nu!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
15 maj 2019
Ort
Solna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga