Finance Recruitment · Publicerad 21 apr 2021

Head of Business Control & BI

Vi söker nu för Teleperformance räkning en ambitiös, kommunikativ och driven Head of Business Control & BI. Vi söker dig som är intresserad av en bred tjänst med mycket eget ansvar i en spännande internationell organisation. I rollen som Head of Business Control & BI ansvarar du för två olika områden varav det ena är helheten kring budget, forecast, processarbete, analys samt finansiell rapportering av verksamheten. Det andra innefattar fokus på BI och att utveckla processerna kring de BI-verktyg och system Teleperformance använder. Du kommer även att ansvara för implementationen av ett nytt Data Warehouse.

Du kommer att leda ett team på tre personer och tillsammans bidrar ni till att ge stöd till ledning, chefer och andra intressenter.

I rollen agerar du spindeln i nätet och får möjlighet att bidra i byggandet av bolagets framtid och framgång. Du rapporterar till CFO och kontoret ligger i Solna.

Arbetsuppgifter
 • Ansvara för resultatuppföljning
 • Ansvara för operationell och finansiell analys (både löpande och ad hoc) samt rapportering
 • Driva och utveckla budget- och prognosprocessen
 • Utveckling och uppföljning av KPI:er
 • Arbeta proaktivt med utvecklingsarbete av controllingfunktionen avseende processer, arbetssätt och systemstöd
 • Supportera chefer genom att agera finansiellt bollplank och ta fram beslutsunderlag
 • Ansvara för och driva utvecklingen av bolagets BI-verktyg och ERP-system såsom implementering av nytt Data Warehouse
 • Implementering av en lokal Business Review-process med alla Business Units
Bakgrund och erfarenhet
 • Du har en civilekonomexamen eller motsvarande med minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet från liknande roll
 • Du har grundläggande kunskaper inom redovisning
 • Du har avancerad kunskap inom Excel och BI och stor vana av att dagligen arbeta med rapportering och resultatuppföljning
 • Erfarenhet från internationell miljö är meriterande
 • Har du erfarenhet av personalansvar är även detta mycket meriterande
Som person är du rak och tydlig i ditt ledarskap och finner det motiverande att coacha andra. För att vara framgångsrik i rollen krävs att är du analytiskt lagd, ansvarstagande, strukturerad och noggrann. Du är förtroendeingivande, trygg i dig själv och bra på att skapa relationer.

Om Teleperformance

Teleperformance is the agile business services partner that companies need in this digital world. For over 40 years, Teleperformance, the global leader in customer experience management, has been connecting customers with the world's most successful companies.
Teleperformance's Digital Integrated Business Services combines human touch and high technology to deliver extraordinary customer experiences. While technology creates new and agile ways of working, our interaction experts remain committed to creating unique connections through empathy, adaptive communication skills, and more importantly, a passion for making it happen.

Om du är intresserad av att arbeta som Head of Business Control & BI i en föränderlig miljö på detta spännande bolag så ansök idag! Du skickar in din ansökan via "ansök-knappen" på www.financerecruitment.se eller kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Tranaeus på 0704584423.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Finance Recruitment grundades 2014 av fyra seniora rekryteringskonsulter med en tanke - att bli det självklara valet vid rekryterings- och interimstillsättningar inom ekonomi, bank och finans i Stockholm. Genom att uteslutande arbeta med tjänster inom dessa områden kan vi kalla oss specialister vilket har medfört att vi fått våra kunders fulla förtroende.

Varje rekrytering är unik. För att kunna leverera bäst värde till våra kunder och kandidater har vi valt att dela upp vår organisation i fyra fokusområden:
 • Ekonomi och redovisning
 • Chefer och specialister
 • Bank, finans och försäkring
 • Interimskonsulter
Med marknadens starkaste nätverk och ett tydligt fokus inom vårt specialistområde har vi erfarenheten och kunskapen som krävs för att säkerställa att rätt kandidat tillsätts rätt uppdrag.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 maj 2021
Ort
Solna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller

Inga fler liknande jobb tillgängliga