Home Design One · Publicerad 10 jan

Då vår kontorsansvarige ska gå på mammaledighet söker vi fr.o.m mars för denna tjänst en vikarie. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak att utföra beställningar av våra produkter, dessa sker i stor omfattning i Polen och Lettland, så språkkunskaper i engelska är ett krav. Kunskaper i polska eller lettiska är ett plus. I övrigt består arbetet i att hålla kontakten med våra kunder, säljare och projektledare för att säkerställa att beställningar och slutbesiktningar blir korrekta. Tjänsten kräver även god datorvana då det mesta görs via PC.

Som person ser vi att du är social, utåtriktad och stresstålig. Du kan strukturera din arbetsdag själv och är inte rädd för nya utmaningar.

Vi erbjuder dig ett jobb i ett framgångsrikt och expanderande företag som har högt i tak och korta beslutsvägar med ett positivt klimat.

Skicka ansökan till: ansokan@hdone.se

Arbetsplats: Solna (Infanterigatan 1)

Sista ansökningsdag: 1 feb
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Home Design One levererar måttbeställda lägenhetsinredningar såsom kök, dörrar, skjutgarderober, och exklusiva golv till bostäder i hela Stockholm. Vår verksamhet drivs från två kontor som finns i Solna och Järfälla. Vi har varit verksamma sedan 1997 och omsätter årligen ca 20mkr.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
1 feb
Ort
Solna
Anställning
Vikariat
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration

Inga fler jobb från Home Design One tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga