Infranord · Publicerad 23 okt

Tycker du om att jobba i en organisation i förändring?
Har du erfarenhet av större projekt?
Trivs du med att arbeta verksamhetsnära?
Då kan du vara den Business Controller som Infranord söker!

Beskrivning av tjänsten

Tjänsten är placerad på företagets huvudkontor i Solna Strand, du tillhör en grupp på 4 personer och rapporterar till Head of Business Control.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Prognos- och budgetarbete, bokslut och avvikelseanalyser samt ad-hoc-analyser
  • Agera stöd till regionala ekonomifunktioner, främst kring resursoptimering (Personal och Maskiner)
  • Uppföljning, utveckling och analys av uppställda mål och nyckeltal
  • Utveckling av ekonomimodell och verktyg
  • Aktivt delta i och driva egna projekt
Vem är du?

Du är civilekonom eller motsvarande med ca 4 års erfarenhet som Business Controller, gärna från tjänste- eller entreprenadbolag med erfarenhet av projektredovisning. Du är van att hantera komplexa IT-miljöer och har starka systemkunskaper såsom Excel. För att trivas i tjänsten och på företaget är det viktigt att du tycker om att arbeta i en miljö där förändring och framåtsträvan är en del av vardagen. Du behöver vara duktig på att driva dina egna arbetsuppgifter, att ta egna initiativ och att arbeta lösningsorienterat. Du är analytisk och har både en utvecklad samarbetsförmåga och en vana av självständigt arbete.

Intresserad?

I denna rekryteringsprocess samarbetar Infranord med Invici. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Nadja Linder, tel nr 0707-96 95 97. Ansök snarast då intervjuer sker löpande. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV samt personliga brev. Följ anvisad länk. Som en del i Invicis rekryteringsprocess ingår Bakgrundskontroll av slutkandidat.

Kategorier: Ekonomi - Inköp
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Infranord är ledande i Norden på att bygga och underhålla järnväg. Vi erbjuder innovativa lösningar, effektiva processer och branschledande kompetens för framtidens säkra och miljömässigt hållbara järnvägsnät. Infranord genomgår sedan några år tillbaka stora förändringar och företaget och dess personal präglas av en förändringsvilja. Ambitionen är att vara ett långsiktigt hållbart företag. Målet är att driva en lönsam verksamhet med medarbetarnas säkerhet och arbetsmiljö i fokus. Antal anställda uppgick till 1 900 personer år 2015 och omsättningen uppgick till 4 miljarder SEK (2015).

Du erbjuds på Infranord ett utvecklande arbete med stor möjlighet att påverka och driva förändring, i en spännande bransch.

På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 okt
Ort
Solna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Rekryteringen hanteras av
Invici