Ivoclar Vicadent · Publicerad 3 juli

Är du en strukturerad, ordningsam och positiv person? Har du erfarenhet av CRM och är en fena på Excel? Då kan du vara den vi letar efter! Vi söker en sälj- och marknadssupport till Ivoclar Vivadent. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Solna. Välkommen med din ansökan.

Om rollen

Som sälj- och marknadssupport kommer du att arbeta i en bred roll med varierande arbetsuppgifter. Du kommer att vara ett administrativt stöd till säljarna och tillsammans med produktchefer ta fram material till säljarna. Vidare kommer du även att ha kontakt med återförsäljarna, arbeta med orderhantering och hantering av reklamationer. Löpande administration av affärsavtal och statistikuppföljning ingår i rollen.

Du kommer att vara super user inom CRM (SAP) och ansvara för uppdatering av adressregister, registrering av kampanjer och aktiviteter. Dessutom kommer du att vara CRM support för den interna organisationen. I din roll ingår att vara kontakten mellan huvudkontorets IT-avdelning och lokala användare för att stötta i ärenden. Du kommer att sammanställa säljarnas månadsaktiviteter och vid behov kommer du att assistera vid uppdatering av den nordiska hemsidan. Dagligen kommer du att hantera kontorsuppgifter.

Erfarenhet och utbildning

Du har gymnasieutbildning och tidigare erfarenhet från en liknande roll. Du har mycket goda kunskaper i Excel och goda kunskaper i Word samt Powerpoint. Dessutom är du van användare av CRM system och vi ser erfarenhet av SAP samt VBA-programmering som meriterande. Erfarenhet av arbete i en internationell organisation är även meriterande, men inte ett krav. Din förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska är mycket goda i såväl tal som i skrift.

Som person är du kommunikativ, flexibel och servicesinnad med en väl utvecklad organisations- och prioriteringsförmåga. Du är självgående och kan ta egna initiativ när det behövs och arbetar effektivt även under perioder med hög arbetsbelastning.

Om Ivoclar Vivadent

Ivoclar Vivadent är världsledande inom tillverkning och försäljning av dentala material, digitala processer och medicinsk utrustning till tandläkare och tandtekniker. Företaget sysselsätter globalt över 3500 anställda på 25 platser varav 22 personer arbetar för det nordiska försäljningskontoret. Våra kunder lägger stor vikt vid innovationer, vilket har lett till vår senaste expansion och betydande framgång på den digitala dentalmarknaden.

Se även www.ivoclarvivadent.se och Facebook.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 juli
Ort
Solna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Säljsupport
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga