JM AB · Publicerad 17 sept 2021

Affärsenhet JM Bostad Stockholm är uppdelat i fyra regioner. Du kommer att h rapportera till affärsenhetscontroller och du kommer att ta ett helhetsansvar för den ekonomiska hanteringen av ett antal av JMs dotterbolag. Du har ett nära samarbete med regionerna samt JMs Ekonomi- och Finansavdelning. Det är ett självständigt arbete med flera kontaktytor, framförallt internt, men också externt. I rollen kommer du att ha mycket kontakter med koncernledningen och chefer på olika nivåer, samt ha ett samordnande ansvar gentemot regioncontrollers i verksamheten. Du kommer vidare vara ett stöd vid transaktioner av dotterbolag.

Dina arbetsuppgifter i stora drag:
  • Löpande redovisning
  • Bokslut och bokslutsprocesser
  • Rapportering
  • Skatter och moms
  • Utvecklingsprojekt
Din Profil

Vi söker dig som arbetar med ekonomi idag, helst med inriktning mot redovisning samt att du har flera års arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har arbetat på revisionsbyrå och har du skaffat dig relevant branschkunskap är det ytterligare en fördel.

Som person är du noggrann, strukturerad och ödmjuk. Du prestigelös och snabbt kan ändra kurs om så skulle behövas. Du är engagerad och har lätt för att ta till dig och överföra information/kunskap. Vi ser också att du har ett intresse för samhällsbyggnad och bostäder.

Vi erbjuder

På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att din karriär är en som du känner stolthet över och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. Husen, stadsdelarna och livsmiljöerna vi skapar ska finnas kvar i minst 100 år och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor. Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen. Välkommen att skriva din historia med oss!

Nyfiken på att veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar JM med EQonomy/Wise Professionals. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV och du får då svara på några korta frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Christina Norin-Söderström christina.norin-soderstrom@wise.se och Andreas Larsson på andreas.larsson@wise.se. Vi kommer arbeta med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan om rollen känns rätt för dig! Vi värnar om din integritet och behandlar allas personuppgifter enligt GDPR förordningen (läs mer här). Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
3 okt 2021
Ort
Solna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga