JM Entreprenad · Publicerad 16 sept

Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad - en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt. Vill du vara med och bygga morgondagens samhälle med JM Entreprenad?

Är du intresserad av att arbeta som kommunikativ Entreprenadingenjör i ett företag med fokus på tillväxt och utveckling, spännande projekt och kunder, och ett av byggbranschens starkaste varumärken? Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med trevliga kollegor och god stämning. Vi sitter i moderna lokaler i Solna, Frösundavik.

Rollen

Som Entreprenadsingenjör region Hus ansvarar du för tilldelade inköp och sammanställer prognoser i byggprojekt. För att lyckas i rollen behövs en förmåga att hålla i och ha en löpande god ekonomisk uppföljning på kostnader och tidsplan. Du har en närvaro i projektet och håller vad du lovar. Framgångsfaktorn är att du har ett proaktiv beteende och gör träffsäkra prognoser som ligger till grund för budget och tidsplaner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Sammanställa prognoser 4ggr/år
  • Medverka vid kalkylstartsmöten och vid kalkylgranskning
  • Hantera förfrågningar och anbud i samband med upprättande av produktionskalkylen
  • Följa upp avvikelser och vara behjälplig vid regleringar med leverantörer och underentreprenörer
  • Upprätta den projektspecifika inköpsstrategin för PIP-projektering
  • Genomföra inköpsmöten
  • Genomföra leverantörsutvärderingar
  • Upprätta inköpsplanen och administrativa arbetsuppgifter
Mer om dig

Du trivs med att vara ute på byggena och vara näravande i verksamheten. Du beskriver dig som en analytisk och noggrann person med ett tydligt mål i sikte. Du har god kunskap inom inköp och avtal, entreprenadjuridik, byggteknik och ritningsläsning. Du tycker det är roligt kostnadsuppföljning och kostnadsstyrning.

Har du en akademiskexamen och arbetat med byggprojekt är det en stark merit. Vi tror du har en ingenjörsutbildning eller motsvarande erfarenhet. Du har en god uppfattning och erfarenhet av byggbranschen med relevant kunskap om myndighetskrav och lagar. Vidare har du kontraktsvana inom bygg vilket också är ett krav.

Om JM

JM Entreprenad AB är ett företag som präglas av kvalitetsfokus, utveckling, långsiktighet och engagemang. Vi eftersträvar att vara den mest attraktiva arbetsgivaren på de marknader där vi verkar och erbjuder en framtidsinriktad arbetsmiljö och en organisation med goda utvecklingsmöjligheter. Vi är ett stort företag med det lilla bolagets fördelar.

Kärnverksamheten i JM Entreprenad är bygg- anläggnings- och fasadentreprenader. Det geografiska verksamhetsområdet är Storstockholm, som vi varit med och byggt upp ända sedan 1945. JM Entreprenad AB är ett helägt dotterbolag i JM-koncernen, omsätter ca 2,1 miljarder kronor och har drygt 400 medarbetare.

På JM Entreprenad anstränger vi oss för att inte bara leverera en produkt som är kvalitets- och kostnads-mässigt konkurrenskraftig, utan också för att ge våra kunder en ’enklare resa’. Vår målsättning är att vara bäst i varje del av byggprocessen, hela vägen fram till färdigt projekt. Ett sätt att säkra kvalitet i våra projekt är vårt personliga engagemang i den produkt vi lämnar över till vår kund. Vi använder uttrycket ’Rätt från mig’, som bottnar i våra värderingar och vår uppförandekod. Var och en tar ansvar för kvalitet och överlämning i arbetsprocessen - på alla nivåer i organisationen.

JM Entreprenad är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001, och är även ett av få företag i byggbranschen som är arbetsmiljöcertifierade enligt OHSAS 18001.

Intresserad!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lars-Christer Andersson på telefonnummer 073-521 65 78 eller lars-christer.andersson@wise.se

Sista ansökningsdag är 2 oktober. Vänligen registrera din ansökan i kombination med ett personligt brev via www.wise.se

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
2 okt
Ort
Solna
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Rekryteringen hanteras av
Wise Professionals AB