JM Entreprenad · Publicerad 29 sept

Vill du vara med och bygga morgondagens samhällen med JM Entreprenad? Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad - en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

Hus att trivas i, det är vad vår verksamhet i grund och botten handlar om. Men för att skapa trivsel åt andra måste du själv också trivas. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med trevliga kollegor och god stämning.
Vi sitter i moderna lokaler i Solna, Frösundavik.

JM Entreprenad söker nu en erfaren Projektinköpare. Vill du bli deras nya kollega?

Rollen

Som Projektinköpare har du en avgörande roll där du initialt verkar för att Region Hus uppnår sina mål och resultat. Det är du som genom ditt arbete grundlägger rätt förutsättningar för byggen av bostäder och kommersiella fastigheter. Du bevakar företagets intressen i form av att arbeta med totalkostnad, vilket innebär pris såväl som valitet, logistik och miljö.

Externa kontaktytor är leverantörer från tillverkningsindustrin och entreprenörer till bostadsbyggen och kommersiella fastigheter. Du kommer att arbeta självständigt och rapportera till chefen TKI, Teknik/Kalkyl/Inköp. Du blir 1 av 4 inköpare i ett hjärtligt men självgående team om drygt 10 personer.

Övergripande arbetsuppgifter:
  • Delta i det dagliga arbetet genom att följa upp avvikelser, kostnader, fakturor etc av leverantörer och underentreprenörer
  • Genomföra leverantörsutvärderingar, hantera förfrågningar och anbud
  • Vara delaktig vid upphandlingar
  • Medverka vid kalkylstartsmöten och vid kalkylgranskning
  • Upprätta den projektspecifika inköpsstrategin inför PIP-projektering
  • Arbeta fram och implementera gemensamt utformade inköpsstrategier som leder till verksamhetsstyrning inom ramen för JMs policys och verksamhetssystem
  • Upprätthålla goda relationer så väl internt som externt
Bakgrund och kvalifikationer

För att lyckas i rollen krävs ett starkt eget driv, en god social kompetens samt att du är bra på att skapa och upprätthålla kontakter både internt och externt. Du trivs med både helhet och detaljer och värnar om ett gott slutresultat i din leverans. Tycker du om att agera som handledare inom ditt område, är analytisk och dessutom noggrann så är du en självklar medspelare i vårt team!

Vi tror du har en akademisk ingenjörsutbildning eller motsvarande yrkeslivserfarenhet. Du bör ha 3-5 års inköpserfarenhet varav några år i byggbranschen. Att ha arbetat med byggprojekt inom nyproduktion av bostäder är önskvärt. Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska både i tal och skriftligt. Kan du ett ytterligare språk är det meriterande.

Om JM Entreprenad

JM Entreprenad AB är ett företag som präglas av kvalitet, långsiktighet och engagemang. Vi eftersträvar att vara den mest attraktiva arbetsgivaren på de marknader där vi verkar och erbjuder en arbetsmiljö som känns framtidsinriktad och en organisation som innebär utvecklingsmöjligheter. Vi är ett stort företag med det lilla bolagets fördelar.

JM Entreprenad AB är ett helägt dotterbolag i JM koncernen som genomför bygg-, anläggnings-, samt fasadentreprenader i Stockholms län. Företaget har en omsättning på 2,1 mdkr och 400 medarbetare.

Mer information och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar JM Entreprenad med Wise Professionals. För mer information om tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lars-Christer Andersson på telefon 073-521 65 78. Du ansöker tjänsten på www.wise.se Vänligen notera att sista ansökningsdatum är 2016-09-28

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
2 okt
Ort
Solna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Inköp
Rekryteringen hanteras av
Wise Professionals AB

Inga fler liknande jobb tillgängliga