Jobbusters · Publicerad 13 sept

Arbetsuppgifter

Nu söker vi för vår kunds räkning en kundtjänstmedarbetare med start omgående. Rollen innebär att du kommer ha ansvar för företagets telefonväxel och ha hand om inkommande samtal. Vidare kommer du också ha ansvar för orderhandläggning, utskick, lagerhantering, posthantering samt övriga administrativa arbetsuppgifter. Då det är ett litet företag sätter det stora krav på att du är flexibel och har lätt för att ta egna initiativ och hjälpa till där det krävs och behövs.

Kvalifikationer
  • Erfarenhet av tidigare arbete inom kundtjänst
  • Lätt att ta egna initiativ
  • Hög social kompetens
Personliga egenskaper

För att trivas i rollen krävs en viss erfarenhet av tidigare kundservicearbete och vi tror att du är en person som brinner för att hjälpa andra och känner dig trygg med telefonen som redskap. Vi tror du är en glad person som har lätt att ta egna initiativ och som gärna vill vara en del av resten av teamet. Vidare tror vi att du har en hög kommunikativ förmåga och att du trivs på en mindre arbetsplats med familjär stämning. Då vår kund arbetar med djurartiklar kan det vara meriterande med ett stort intresse för djur.

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid med start omgående - 28-12-18, men chans till förlängning.
Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår kund.

Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Sökord: Kundtjänst, Kundservice, Administration,
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Arbetsplatsen är belagd i Solna, Stockholm
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
9 okt
Ort
Solna
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Kontakt
Mejla Tora Matsson

Inga fler liknande jobb tillgängliga