KPMG AB · Publicerad Idag 10:02

Detta är en direktrekrytering där processen sköts av Wise Professionals, men du blir anställd hos KPMG. Du kommer att arbeta på deras interna löneavdelning med placering i deras i moderna lokaler i Solna. Här kommer du till ett professionellt företag där förväntningar är höga men också en stimulerande och utvecklande miljö.

Rollen och huvudsakliga arbetsuppgifter

Som lönespecialist tillhör du ett löneteam bestående av tre personer som tillsammans hanterar lönerna för ca 1 700 medarbetare på KPMG. Du kommer självständigt att hantera hela löneprocessen för ca 600 löner i systemet Aditro. Arbetet är brett och innebär en daglig kontakt med våra internkunder, medarbetare och chefer, men du har även externa kontaktytor såsom t ex Collectum, Försäkringskassan och Skatteverket. Du rapporterar till ansvarig för Compensation & Benefits i Sverige. Exempel på arbetsuppgifter som förekommer i rollen:
  • Samtliga moment som ingår i den månatliga löneberedningen, löneadministration med fokus på digitalisering
  • Stötta verksamheten i en first-line support med avtals-, förmåns- och ersättningsfrågor
  • Pensionsadministration via Coins/FGirot
  • Hantera skattedeklaration
  • Bokningar och avstämningar av lönerelaterade konton
Din bakgrund

Vi ser att du som söker har en yrkesutbildning inom lön och cirka fem års erfarenhet av självständigt lönearbete. Meriterande om du även har erfarenhet av ekonomirelaterade uppgifter samt om du varit delaktig i utveckling av digitala arbetssätt inom löneadministrationen samt har erfarenhet av arbete i systemet Aditro L.

Rollen är främst en intern supportfunktion, med hög servicenivå och noggrannhet, bitvis är arbetet mycket intensivt, det är därför viktigt att du har förmåga att prioritera mellan dina arbetsuppgifter utan att göra avkall på noggrannhet och angivna deadlines. Du talar och skriver flytande svenska och engelska. Vidare tror vi att du är bra på att samarbeta och gärna hjälper dina kollegor.

Erbjudande

Vi erbjuder dig ett omväxlande och ansvarsfullt arbete i en stimulerande arbetsmiljö på vårt kontor i Solna (alt Centrala Stockholm). Som medarbetare hos oss utvecklas du ständigt och har ett nära samarbete med kollegor inom hela företaget. Du tillhör och kommer att arbeta nära HR-avdelningen som idag består av ett 20-tal kollegor. Du kommer även få en personlig karriärcoach (Performance Manager) som tillsammans med dig kommer att planera din karriär och utveckling. Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar provanställning.

Om KPMG

KPMG jobbar för att göra skillnad och förbättra framtiden för våra kunder. Vi drivs av att förmedla affärsmässiga insikter och erbjuder branschspecifika och kvalificerade tjänster inom revision, skatt, rådgivning och redovisning. Genom vårt globala nätverk är vi ett av världens ledande kunskapsföretag. Allt vi gör handlar om att bygga förtroende och bidra i förändring. Hos oss kan du räkna med att göra skillnad.

KPMG har sitt kontor i Solna med närhet till kommunikationer såsom buss, pendel, tunnelbana och tvärbana samt Mall of Scandinavia. Vi har nyligen flyttat in i nya fräscha lokaler som är modernt inredda. Kontoret är aktivitetsbaserat och alla på företaget har ett digitalt arbetssätt.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Rose på karin.rose@wise.se eller 072-303 59 24. Annonsen kommer att ligga ute till och med den 2018-08-23 och vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se senast det datumet. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Vi vill uppmärksamma dig om att vi som arbetar i den här processen kommer vara lite lediga under de kommande semesterveckorna. Därför kommer återkopplingen att dröja längre än vanligt. Vi kommer att intervjua kandidater under veckorna 34-36.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
21 sept
Ort
Solna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner

Inga fler liknande jobb tillgängliga