NCC · Publicerad 14 mars

Vi söker nu flera Projektchefer till division Civil Engineering i Stockholm. Som Projektchef får vara med och påverka genom hela produktionsprocessen, från att vi lämnar anbud till att slutprodukten lämnas över till kund. Vill du vara med när vi utvecklar Stockholms infrastruktur?

Din roll
Som Projektchef ansvarar du för ett eller flera projekt parallellt och leder produktionsprocessen tillsammans med platschefer och produktionschef. Du har ett övergripande ansvar för att säkerställa att kundens förväntningar uppfylls samt att projektet genomförs inom bestämda tids-, kvalitets- och kostnadsramar. I rollen stöttar du platscheferna för att projekt ska kunna genomföras med högsta möjliga produktivitet samt i överensstämmelse med NCC:s värderingar. Som Projektchef har du personalansvar för tilldelade resurser inom din enhet samt ansvarar för kundkontakter och merförsäljning i pågående projekt. Du deltar aktivt i utvalda avdelningsgemensamma frågor och fullföljer uppdrag utifrån avdelningen gemensamma handlingsplan.

Din bakgrund
För att bli lyckosam i rollen behöver du ha kunskaper inom produktionsprocessen, planering, produktionskalkyler och ekonomisk uppföljning. Vi söker därför dig som har en byggteknisk utbildning och flera års erfarenhet från vår bransch, gärna i en motsvarande befattning. Vi vill även komma i kontakt med dig som kanske arbetar som platschef idag, och gärna skulle vilja utvecklas i rollen som Projektchef.

Din profil
Vi värderar samarbete högt och tror att en framgångsrik Projektchef skapar och upprätthåller en bra relation till såväl medarbetare som kunder. För att bli lyckosam i rollen tror vi även att du är affärsmässig, prestigelös och tycker att det är roligt att få vara med och utveckla NCC:s verksamhet. Eftersom rollen innebär många kontaktytor såväl interna som externa, är det viktigt att du är nätverkande och trivs i det sociala rummet. Vi söker därför dig som är duktig på att kommunicera både i tal och skrift, på engelska och svenska.

Vi erbjuder
På NCC välkomnas du till en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. I rollen får du möjlighet att vara delaktig i ett framstående och långsiktigt projekt med en stor tjänstemannaorganisation på plats. Förutom trevliga och engagerade kollegor erbjuder vi dig även en rad förmåner och goda utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

"NCC är ett familjärt och stort bolag med många resurser för att ta sig an komplexa projekt. Rollen som Projektchef är väldigt rolig om du motiveras av att utveckla andra samtidigt som du får jobba nära ledningsgruppen och vara med och fatta beslut. En viktig roll för NCC’s framtid helt enkelt!"

Johan Henningson, tidigare Projektchef nv. Produktionschef

Din ansökan
Vill du bli en del av vårt team? Skicka in din ansökan redan idag eftersom urvalet behandlas löpande! Sista ansökningsdatum är 14 e april 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har dina dokument tillgängliga kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn-profil. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta produktionschef Johan Henningsson tel. 0708 - 10 02 21 eller ansvarig rekryterare Hanna Liedberg tel. 0790 - 72 78 12.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på närmare 55 Mdr SEK och 17 800 medarbetare. NCC utvecklar och bygger bostäder, kommersiella fastigheter, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion, såsom kross och asfalt, samt svarar för beläggning, drift och underhåll av vägar. Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga