Nobina AB · Publicerad 5 okt

Vi erbjuder Som Projektledare inom Nobina får du möjlighet att arbetat med många intressanta projekt där både affärspåverkan och ökad intern effektivitet kan vara syften. Du ingår i ett team som ständigt får nya uppdrag av verksamheten, där ni tillsammans utmanar och formar framtidens förändring- och utvecklingsprojekt. I rollen som projektledare ansvarar du för att projekten drivs effektivt mot uppsatta mål och att vi har möjlighet att nå önskad effekt på våra satsningar.

Den vi söker
  • Du ska ha en akademisk utbildning samt minst 4-5 års erfarenhet med fokus på projektledning och förändringsarbete.
  • Du bör ha kunskap om affärsdrivande faktorer samt vana av att arbeta i samverkan mellan IT och verksamhetens intressenter. Erfarenhet från implementering av nya system är meriterande. Vidare tycker du att relationskapande och förändringsarbete är inspirerande.
  • Du förväntas ha affärsförmåga och presentationsteknik som gör det smidigt att driva förändringar i verksamheten. Vi vill gärna att du har god struktur i arbetet med att organisera, formulera beslutsunderlag och driva utvecklingsaktiviteter. Det är viktigt att du kan skapa ett gott samarbete i projektteam men även med projektens olika intressenter.
Om Nobina

Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Varje dag ser vi på Nobina till att mer än en miljon människor kommer till sitt arbete, skola eller annan verksamhet. Koncernen omsätter ca 9 miljarder SEK med verksamhet i fyra nordiska länder. Nobina är branschledare i termer av lönsamhet, utveckling samt initiativ för en sundare bransch. Sedan juni 2015 är Nobina AB noterat på NASDAQ OMX.

Nobinas uppdrag är att bidra till ett hållbart och mer rörligt samhälle. Man är en väletablerad del av den nordiska kollektivtrafikinfrastrukturen och integrerad i centrala samhällsfunktioner. Man arbetar långsiktigt och i nära samverkan med sina uppdragsgivare. Inom Nobina strävar man efter att utveckla och investera i ett ständigt förbättrat erbjudande.

Ansökan I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johanna Nyqwist, johanna.nyqwist@wise.se eller 073 521 65 87.

Vi arbetar med löpande urval och ser därför fram emot att få din ansökan. Notera att då urval sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas före utsatt datum.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
31 okt
Ort
Solna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Projektledare
Rekryteringen hanteras av
Wise Professionals AB

Inga fler liknande jobb tillgängliga