Oddwork · Publicerad 2 nov 2021

I nästan två decennier har vi på Bisnode tillsammans med Dun & Bradstreet möjliggjort våra kunders konkurrenskraft genom att förmedla marknadsledande data och analyser. Vi är nu ett Dun & Bradstreet-företag, vilket markerar starten på ett nytt kapitel som ett gemensamt företag. Hos oss kommer du samarbeta med dina passionerade och nyfikna kollegor där alla använder sig av analyser och poängmodeller - för att förutse kundbeteende, leverera anmärkningsvärda insikter och i slutändan hitta innovativa lösningar på våra kunders problem. Här kommer du vara en del av den transformation av data och digitalisering som vårt samhälle - och vårt företag - står inför idag. Vi är övertygade om att du kommer både utmanas och utvecklas i vårt ledande och framåtblickande team. Välkommen med din ansökan idag!

Som Kundtjänstmedarbetare
Vi ska vara helt uppriktiga. Det här jobbet är ingen promenad på stranden. Men det är ju inte heller det du efterfrågar. Nej, du vill ha fart och fläkt och mångsidighet. Telefon, mail och chatt är dina främsta kommunikationsverktyg när du hjälper våra kunder att förvandla komplexa systemproblem till självklara aha-upplevelser. Dina arbetsuppgifter är breda och du kommer få hantera allt från fakturaärenden, avtalsfrågor och användarfrågor kring våra tjänster. Helt enkelt: Ingen dag kommer att vara den andra lik. Intressant? Intresset är på vår sida!

Vi söker dig som...
...är orädd, nyfiken och går för egen motor. Du trivs alldeles utmärkt med en lur mot örat och har inga problem att professionellt men kreativt lösa våra kunders problem. Därtill är du en tvättäkta lagspelare som alla kan lita på och du ser dina lagkamrater som den naturliga källan till vidareutveckling och kunskap. Självklart tycker du också att IT är ett spännande område och längtar efter att få lära dig mer.

Våra önskemål till dig:
  • Du har tidigare erfarenhet av kundservice över telefon.
  • Du har systemvana och tycker om att utforska och arbeta i olika systemstöd.
  • Din svenska och engelska är flytande i tal och skrift.
Denna rekryteringsprocess är till en början en inhyrning via Oddwork där du efter sex månader har möjlighet till anställning hos Bisnode.

Varför Bisnode?
Här börjar din resa mot gränslös utveckling. Gör dig redo för ett mångsidigt arbete på ett kontor som är lika ljust och öppet som din framtid; Sikten mot toppen är klar och vägen kantas av ryggdunkande kollegor, fjorton stycken närmare bestämt, uppdelade i två team: Ett inriktat på kredittjänster och ett på informations- och marknadstjänster. Nu väntar vi med öppna armar och sorglösa leenden på att du ska skicka din ansökan. Vi säger varmt välkommen till Bisnode i Solna.

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Solna

OMFATTNING: Heltid, 100%

LÖN: Timlön

KONTAKT: Senior Talent Manager Ellinor Hellberg, ellinor@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-12-02

Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och talanger att nå sina mål, jobbar vi mot drömmen - varje dag. Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Det betyder att vi aktivt jobbar med att inkludera alla i våra rekryteringsprocesser för att spegla samhället på ett rättvist sätt. Därför vill vi uppmana dig som kanske inte tänkt söka detta jobb att ändå göra det. Skicka in din ansökan, bredda vår kompetens och bidra med dina erfarenheter och din expertis. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
3 dec 2021
Ort
Solna
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Kundtjänst
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga