PeopleProvide AB · Publicerad 23 sept

Implementationskonsulter till Unit4

Vi söker nu ännu fler konsulter som kan bidra till fortsatt tillväxt och stärka Unit4s position som bästa leverantör inom "People centric solutions".

Utifrån ett konsultativt förhållningssätt effektiviserar du våra kunders affärsprocesser, analyserar befintliga och förbättrar den pågående systemlösningen, Unit4 Business World (f d Agresso).

I rollen som konsult bidrar du till att implementationer och utveckling av systemlösningar genomförs smidigt och enligt deadline. Du arbetar med analys och designfas och bygger systemlösningar i samband med tester och dokumentation. Du håller workshops och utbildar användare i systemet.

Här blir du en viktig del av ett skickligt team med hög ambitionsnivå. I Sverige har Unit4 idag över 200 medarbetare på konsultavdelningen som alla delar Unit4s trivsamma klimat i en internationell miljö. Du erbjuds mycket goda kompetensutvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som har;
  • minst 3-5 års operativ erfarenhet av ekonomiska processer och flöden, troligtvis från din roll som redovisningsekonom, controller eller ekonomichef
  • deltagit i implementationsprojekt av affärssystem
  • universitet-/högskoleutbildning eller likvärdig utbildning
  • obehindrad förmåga att kommunicera på engelska
  • arbetat med Unit4 Business World eller motsvarande affärssystem, ERP-lösningar
Som person är du målmedveten, metodisk och med ditt affärsmässiga förhållningssätt bygger du nya och vårdar befintliga kundrelationer.

Om Unit4

Unit4 är en ledande leverantör av affärssystem till medelstora och stora företag och organisationer. Vi levererar värdeskapande lösningar inom Ekonomi, Lön/HRM och för Projekthantering, såväl som Fastighetsadministration och Logistik.

Unit4s absoluta målsättning är att våra lösningar och tjänster skall bidra till att våra kunder kan arbeta mer effektivt och därmed kunna fokusera mer på sin kärnverksamhet. Unit4 AB ingår sedan år 2000 i den holländska koncernen Unit4 som har kontor i flera världsdelar med sammanlagt mer än 4000 anställda. Vårt svenska huvudkontor är beläget i Solna, Stockholm, där vi är drygt 400 medarbetare.

Ansökan

Löpande urval, kontakta rekryteringskonsult Linn Johansson, 073 073 26 02, linn@peopleprovide.se eller Marika Zadler, 070 203 55 36 marika@peopleprovide.se, om du har några frågor.

Vi gissar att du är extremt upptagen i nuvarande projekt, skicka då gärna kontaktupgifter så ringer vi dig som ett första steg.

Välkommen med din ansökan eller kontaktuppgifter!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
23 okt
Ort
Solna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Konsult
Rekryteringen hanteras av
PeopleProvide

Inga fler liknande jobb tillgängliga