PeopleProvide · Publicerad 29 juli 2019

Vill du vara med och göra världen lite bättre samtidigt som du får möjlighet att aktivt arbeta med HR- initiativ med stark koppling till affären i ett framåtsträvande internationellt bolag? Då har du kommit rätt!

Du erbjuds

En möjlighet att tillsammans med en erfaren HR-organisation vidareutveckla HR-processer på bred front i ett stort internationellt bolag med ett starkt miljö- och hållbarhetstänk. HR har en central roll i verksamheten och ditt arbete kommer både ha påverkan på affären och ge tydliga resultat.

Rollen

Du ingår i den svenska ledningsgruppen för ett affärsområde och rollen innefattar både operativt och strategiskt arbete inom hela HR-området. Du supporterar främst ett affärsområde med ca 185 medarbetare och ca 25 chefer placerade på olika regionala kontor runt om i Sverige. På sikt kommer du även att stödja en verksamhet baserad i Finland med ca 25 medarbetare. Du har en avgörande roll för att fånga upp samt skapa förutsättningar att fullfölja dina kollegors idéer och initiativ genom att ge bästa möjliga HR-stöd.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Coacha, utmana och stötta chefer i HR-processer och deras ledarskap
  • Säkerställa att HR-strategier och initiativ drivs i linje med övergripande strategier, regelverk och arbetsrättsliga bestämmelser
  • Driva förbättringsinsatser och löpande processer som performance - och talent management och organisationsutveckling
  • Säkerställa goda fackliga relationer och delta vid samverkan och förhandling
Vem är du?

Du har ett högt driv och en mycket god förståelse och intresse för hur HR kan påverka affären och verksamheten. Vidare är du är en mästare på att bygga relationer och att samarbeta kommer naturligt för dig, samtidigt som du självständigt driver din agenda efter verksamhetens behov.

Som person är du inte rädd för att kavla upp armarna när det behövs och har en positiv attityd som också blir din framgångsfaktor vid förbättringsaktiviteter som du leder och påverkar.

Vidare har du:
  • Högskoleutbildning inom HR eller likvärdigt område
  • Minst 10 års erfarenhet av brett HR-arbete och erfarenhet inom alla HR processer
  • Mycket goda kunskaper inom arbetsrätt och förhandling
  • Praktisk erfarenhet av förändrings- och värderingsarbete
  • Erfarenhet av att arbeta i en internationell matrisorganisation
Anställningsvillkor

START: Omgående eller enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid, tillsvidareanställning

PLACERING: Sundbyberg, Gesällvägen 33

Om Xylem

Xylem är ett globalt ledande företag inom vattenteknik som arbetar för att lösa den viktiga vattenfrågan genom att skapa innovativa och smarta tekniklösningar som uppfyller världens behov inom vatten, avloppsvatten och energi.

I en värld med ständigt växande utmaningar som klimatförändringar, urbanisering och krav på energieffektivisering, levererar Xylem innovativa vattentekniklösningar under hela vattnets livscykel.

Läs gärna mer på Xylems hemsida

Ansökan

Välkommen med din ansökan via vår hemsida snarast då vi arbetar med ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan utsatt tid. Därför föreslår vi en ansökan (på engelska) redan idag!

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via personliga mail, men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Linn Johansson på linn@peopleprovide.se eller Ken Vu på ken@peopleprovide.se

Read the jobb description in english here

https://career.peopleprovide.se/jobs/preview/2345c7a0-dfa6-4f56-8fda-48803b321d89
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
PeopleProvide är det lilla företaget med det stora hjärtat. Vi providar företag med flexibla lösningar inom HR.

Som specialister inom området och med affärsdrivna konsulter skapar vi framgång, hållbarhet och lönsamhet för företag, alltid med människan i fokus. Vi grundades 2013 och har sedan starten arbetat efter våra ledord; Enkelt, Effektivt och Engagerat. Vi har vårt kontor i Stockholm men är även verksamma i Göteborg och Malmö.

Utsedda till Gasellföretag 2018 av Dagens Industri.

Följ gärna oss på Linkedin för senaste nytt och nya möjligheter för dig!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
17 sept 2019
Ort
Solna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Personalchef
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga