Personalstiftelsen PostNord Plus · Publicerad 7 dec

PostNord arbetar aktivt för att ha friska och engagerade medarbetare. Genom Personalstiftelsen PostNord Plus verksamhet ökar PostNord sin attraktivitet som arbetsgivare. Aktiviteterna bidrar till hälsa, ökad trivsel och gemenskap bland PostNords anställda. På postnordplus.com har Personalstiftelsen PostNord Plus skapat en plattform för aktiviteter, erbjudanden och gemenskap för de anställda. Personalstiftelsen PostNord Plus äger och driver semesteranläggningarna STF Fjällhornet Resort i Ljungdalen och Sälenhornet Resort i Stöten i Sälenfjällen.
Klicka här för att se deras portal och hur de kommunicerar ut sina aktiviteter och erbjudanden till de anställda.

Om tjänsten
Som ekonomiansvarig kommer du få möjlighet att jobba i en mycket bred roll med stor variation och med övergripande ansvar för Personalstiftelsens ekonomi samt administration. I rollen jobbar du både operativt och strategiskt och bidrar till utveckling av processer och rutiner. Du kommer arbeta i ett härligt, engagerat team med mycket glädje och högt i tak. Rapportering sker till VD, som du har ett nära samarbete med.
Arbetsuppgifter som ingår är:
  • Löpande bokföring, inkl kund och leverantörsreskontra
  • Avstämningar, bokslut, årsredovisning
  • Löner; arbetsgivaravgifter, pensioner
  • Rapportering av skatt och moms, deklarationer
  • Uppföljning och rapportering av statistik gällande beläggning
  • Uppföljning och analys av budget och prognos
Den administrativa delen består bla av styrelsesamordning, bokning/prissättning av semesteranläggningar, innehåll för webbsidan postnordplus.com.
I tjänsten ingår inget personalansvar, men innefattar många kontakter och deltagande på event runtom i Sverige.

Placeringen är på PostNords ABs huvudkontor Arken i Solna.

Vem är du?
För att lyckas i denna roll ser vi gärna att du har en relevant ekonomisk utbildning med mycket goda kunskaper i redovisning och ekonomistyrning. Din analytiska förmåga kommer väl tillhands och tillsammans med ett gott affärssinne blir detta ett vinnande koncept. Du motiveras av att arbeta i en entreprenörsmiljö och förstår vikten av att leverera med hög kvalité. Då du kommer att bli en nyckelperson är det viktigt att vara självgående och trivas med många kontaktytor. Positiv utstrålning och flexibilitet uppskattas. Du är trygg i din kunskap, har god kommunikativ förmåga och känner stort ansvar för ditt arbete.

Övrigt behövs god systemvana, kunskaper i Excel, Office programmen samt Hogia. Meriterande är erfarenhet från rese/turism/hotellbranschen eller producerande företag.

Du uttrycker dig obehindrat på svenska i både tal och skrift.

Intresserad?I den här rekryteringen samarbetar PostNord Plus med EQonomy/Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Ramona Johansson ramona.johansson@eqonomy.se. I och med GDPR har vi inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail.

Varmt välkommen med din ansökan via eqonomy.se, ser fram emot att läsa den!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
6 jan
Ort
Solna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi