Placera Personal AB · Publicerad Igår 00:00

Vårt trevliga kundföretag är i stark tillväxt och har idag cirka 7000 medarbetare. Bolaget sitter i mycket trevliga lokaler i Solna och har nu återkommit till Placera Personal gällande ett konsultuppdrag med start i december. Hos vår kund är det högt i tak och en trevlig atmosfär. På ekonomiavdelningen arbetar 6 medarbetare.

Om tjänsten
För den här tjänsten söker vi dig som vill gå in som konsult/underkonsult via oss på Placera Personal för ett uppdrag med start i december i år till och med mars 2017. Tjänstens omfattning är tänkt att vara på heltid men det är också tänkbart att det räcker att arbeta cirka 75 % beroende på erfarenhet. Tjänsten kräver en stor portion självständighet då du kommer att ansvara för årsbokslutet för ett stort antal bolag på egen hand. Boksluten i sig är inte komplexa men omfattningen är stor och förutom det operativa arbetet kring bokslutet kommer du att vara ansvarig för hela processen kring årsredovisningen.

Kvalifikationer

För tjänsten som ansvarig ekonom för årsbokslutet söker vi dig som är noggrann och effektiv. Uppdraget kräver att du är noggrann med formalia och att du gillar att hålla i processer. Själva bokslutet kräver inte stor analytisk förmåga då det är låg aktivitet i bolagen som ska redovisas. Vidare söker vi dig som:
  • Är ansvarsfull och självständig
  • Har tidigare erfarenhet av årsredovisningar i Visma
  • Vill ta ansvar för hela årsbokslutet - processen
  • Det är ett krav att du har goda kunskaper i Visma bokslut
Om beskrivningen stämmer in på dig är du varmt välkommen med din ansökan! Urval sker löpande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.
+ Läs mer om företaget