Placera Personal AB · Publicerad 21 okt

Vi söker till en av våra kunder en R&D Deploy Officer för ett konsultuppdrag på 12 månader

Tjänsten

Företaget är ett internationellt och välkänt företag och den nordiska R&D-organisationen består av 30 personer. Som Deploy officer är du en del av Research & Development organisationen som deltar i den sista och mycket kritiska fasen av den tekniska produktutbyggnaden, vilket innebär att felfritt lansera företagets innovationer på marknaden.

Du förväntas arbeta i tvärfunktionella team i Norden som arbetar med att förse konsumenterna med produkter som uppfyller deras behov. Vidare förväntas du vara en affärspartner med teknisk expertis och bidra genom att leverera nödvändiga påskrifter, regelefterlevnad och vara ett stöd i kravfrågor för konsumenter och kunder i Norden.

Arbetsuppgifter

Som Deploy officer kommer huvudansvaret att fokuseras på följande
 • Du säkerställer att våra innovationer och produkter är i linje med de krav som motsvarar nordisk lagstiftning
 • Du hanterar och skapar teknisk dokumentation och information som är avgörande för att lansera och bevara produkter på marknaden
 • Du godkänner tekniskt relevant information gällande förpackningar, reklam och annat relevant material ämnat för konsumenter
 • Du underhåller och delger information samt utbildning till relevanta målgrupper, säkerhetsdatablad, produktinformation på Internet etc
 • Du är aktiv i att bygga och underhålla goda arbetsrelationer med marknadsenheten, marknadsföring, försäljning och supply chain samt med kollegor i Europa för att driva verksamheten.
 • Du bidrar med nödvändig produktinformation för kunder och konsumenter
 • Du säkerställer att produkterna är säkra för konsumenterna enligt företagets policies
Kvalifikationer

För att passa i rollen som Deploy officer tror vi att du har följande bakgrund
 • Akademisk examen inom Sciences; helst en Master of Science inom kemi, teknik eller naturvetenskap eller motsvarande arbetslivserfarenhet
 • 1-3 års erfarenhet inom Research & Development
 • Kunskap om kemikalier och teknisk dokumentation
 • Flytande i tal och skrift i både svenska och engelska
 • Erfarenhet av nationella lagar gällande kemtekniska produkter och miljömärkningskriterier är meriterande
Som person är du strukturerad, organiserad och noggrann. Du tänker och agerar logiskt samt är proaktiv gällande aktuella frågor och möjligheter. Vidare har du förmågan att bygga relationer och samarbetar smidigt med olika funktioner inom organisationen. Du anpassar dig flexibelt till förändringar och olika agendor.

Är du intresserad av tjänsten som Deploy officer? Tveka inte att skicka in din ansökan omgående. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Sökord: Deploy officer, teknisk dokumentation, kemtekniska produkter
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.
+ Läs mer om företaget