Poolia · Publicerad 9 jan

Till internationell och spännande kund i Solna söker vi just nu en erfaren Business Manager för långsiktigt konsultuppdrag! Uppdraget förväntas starta i mars för att pågå till november, med möjlighet till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Business Manager kommer du vara ansvarig för att driva, utveckla och maximera försäljningen och lönsamheten hos företagets produkter. Det innefattar bland annat följande ansvarsområden/arbetsuppgifter:
  • Direkt hantera alla aspekter inom tilldelat försäljningsområden.
  • Arbeta autonomt för att etablera och utveckla en stark kundbas.
  • Genomföra nationella planer och strategier inom tilldelat försäljningsområde.
  • Öka tillgängligheten och synligheten av företagets produkter hos nya och befintliga kunder
  • Utveckla förslag till nya och/eller nuvarande kunder och leverera övertygande försäljningspresentationer.
  • Underhålla/etablera positiva affärsrelationer och kommunicera med flera kontaktnivåer hos kunderna, såsom ägare, chefer och köpare.
  • Introducera och sälja i nya produktinitiativ
Rollen innefattar även resor till tilldelade kunder inom Stockholmsregionen.

Vem är du?

Till rollen som Business Manager söker vi dig med relevant utbildning och minst 3 års erfarenhet inom liknande yrkesroll. Du är väldigt kundorienterad med stark problemlösningsförmåga. Som person är du utåtriktad, självmotiverad, entusiastisk, konkurrenskraftig, självsäker, besitter självdisciplin och är målinriktad med lusten att alltid lyckas. Vidare är du väldigt organiserad för att lyckas hantera flera uppgifter samtidigt med stor uppmärksamhet på detaljer.

För rollen krävs även utmärkt kommunikationsförmåga i både tal och skrift i såväl svenska som engelska samt interpersonella färdigheter. Goda datorkunskaper gällande både mail och Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint) krävs för tjänsten.

Ansökan

För detta uppdrag tar vi endast emot CV på engelska.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga