Rekryteringsmäklaren i Norden AB · Publicerad 1 mars 2021

Du blir budget- och resultatansvarig för filialens entreprenadavdelning i Stockholm som består av 20 medarbetare. Som entreprenadchef / projektchef är din huvudsakliga uppgift att planera produktion, fördela projekt, supportera personal och följa upp tidsplaner och ekonomin i pågående projekt.Våra kunder är främst bygg-, infrastruktur- och fastighetsbolag samt landsting. Vi tillhandahåller ett komplett erbjudande av entreprenader, konstruktion, service och underhåll inom ventilation.

Dina arbetsuppgifter:
 • Du har ett huvudansvar för utförandefasen och att produktionen genomförs professionellt med en god kvalité genom att ha en kontinuerlig uppföljning med personal och kunder.
 • Du ansvarar för att leda, motivera och utveckla/utbilda personalen. I ditt team ingår 20 kompetenta och självständiga medarbetare som består av projektörer, projektledare, arbetsledare och montörer.
 • Ta fram effektiva bemanningsscheman är en annan viktig uppgift du har för att kunna hålla tidsplaner och ekonomi.
 • I din roll ingår att ha ett övergripande ansvar för planering för kommande projekt där bl. a. inköp av UE och produkter ska analyseras innan produktion startar.
 • Du har ett kvalitets- och arbetsmiljöansvar.
 • Du ärdelaktig i externa bygg- och installationsmöten.
 • Du rapporterar till filialchefen och du ingår i region Stockholms ledningsgrupp.
 • Vårt kontor ligger i Solna där du blir placerad.
Din bakgrund/personlighet:
 • Har du arbetat som chef på en entreprenadavdelning inom installation- alt byggbranschen är du mycket intressant för oss. Kunskaper inom ventilation är en fördel men inte ett krav. Du kanske arbetar idag som projektledare eller installationssamordnare och vill ta nästa steg i din karriär.
 • Med ditt tydliga ledarskap och med god uppföljning ser du till att projekten utförs effektivt, håller ekonomi och utlovade tidsplaner.
 • Kunskaper inom entreprenadjuridik är ett krav.
 • Assemblin Ventilation arbetar i CAMvent (internt affärssystem) och i ekonomisystemet Visma. Vi förutsätter att du har goda it-kunskaper.
 • Resultatinriktad, operativ, kommunikativ, personalorienterad och strukturerad är några utmärkande drag som du har som person. Du gillar utmaningar.
 • Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och innehar ett B-körkort. krav.
Vi erbjuder:
 • Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi värnar om personalens hälsa, säkerhet och utveckling. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt, från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi är måna om att ha ett öppet arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget. Vill du vara med och bidra till företagets utveckling och framgång?
 • Vi erbjuder marknadsmässiga lönevillkor.
Ansökan och kontaktperson:

I denna rekrytering samarbetar vi med Marie Eriksson på RekryteringsMäklaren. Har du några frågor är du välkommen att ringa Marie på 070-471 12 94 alt maila till marie@rekryteringsmaklaren.se.
Du mailar din CV och ansökan till marie@rekryteringsmaklaren.se.

Välkommen att söka! Urval sker löpande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Assemblin Ventilation
har erfarenhet och kunskap att ta riktigt stora komplexa

projekt som arenor, sjukhus, infrastruktur, shoppingcenter, industrier

mm. Vi har även en stor serviceverksamhet där vi täcker in allt från filterbyte till energioptimeringar.

Varje uppdrag är unikt och varje lösning är unik. Vi är organiserade så att vi är

med hela vägen - från konstruktion till service och underhåll. Vi finns på ca 20

orter i Sverige, omsätter 1,4 miljarder kronor och är ungefär 600 anställda.

Assemblinkoncernen
är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet, ventilation och automation i kontor, arenor, shoppingcenter, bostäder och industrier. Vår styrka är att vi kombinerar det lokala företagets personliga närvaro med den multidisciplinära koncernens styrka. Vår omsättning är 10 miljarder kronor.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga