Ricoh Sverige AB · Publicerad 12 jan 2021

Är du Ricohs nya specialistsäljare inom IT?

Vill du jobba i ett globalt bolag med god lönsamhet och som har en stolt historia av innovation? Är du en inspirerande person som tycker om att ta ordet? Då kanske du är vår blivande kollega!

Ricoh erbjuder IT-tjänster, dokumenttjänster, rådgivning, mjuk- och hårdvara till små och stora företag runt om i världen. Vi har ett brett utbud av anpassningsbara lösningar för att passa individuella kund- och branschbehov. Under de senaste åren har vi gjort förändringar för att följa marknadens krav på den moderna arbetsplatsen och nu tillhandahåller vi ett komplett utbud av helhetslösningar.

Ricoh Sverige har genomgått en stor förflyttning mot att bli en helhetsleverantör. Vi som jobbar med Ricohs IT tjänster kommer att vara en stor del i den här förflyttningen och vi har en bra grund för att välkomna en ny kollega till vårt härliga team.

Vi erbjuder:
När vi nu har gjort de förändringar och förflyttningar som vi har talat om är vi klara för att för att fortsätta utvecklingen av Ricohs nya IT erbjudande. Du kommer att få kavla upp ärmarna och vara med på resan till något nytt och spännande, något som kommer att bäras ut av hela Ricohs säljkår. Detta innebär ett stort ansvar men också stora möjligheter för dig som är beredd att satsa. Teamet är väldigt sammansvetsat och vi sätter alltid laget före jaget. Du kommer att ha en varierad och utmanande roll som du har stor möjlighet att utvecklas i.

Om tjänsten:
I rollen som specialistsäljare inom IT kommer du att utveckla och sälja drift och funktionslösningar, cloudlösningar och konsulttjänster inom software till företag upp till 1000 anställda. Alla säljare har som ansvar att erbjuda våra kunder hela vårt utbud och detta arbete kommer du som specialistsäljare att vara en mycket viktig del av. Du kommer både att stötta säljarna i sin dialog med kunderna men du kommer även att driva affärer själv i egenskap av specialistsäljare.

Om dig - erfarenheter och egenskaper:
  • Du har en bred kunskap inom infrastruktur 2020
  • Du är socialt kompetent och tycker om att presentera nyttan för kunden
  • Du har förmågan att driva och sy ihop en komplex affär
  • Din tyngd ligger inom tekniken
  • Du är självgående och har ett starkt affärssinne
  • Du pratar engelska och svenska obehindrat
I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Viktor Hernborg. Urval sker löpande. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Viktor på viktor.hernborg@salesonly.se Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Urval sker löpande.

Var ni än befinner er i världen har vi branschexpertis och global räckvidd för att stödja er att nå era affärsmål. Vi har en integrerad strategi och ett nära samarbete med våra kunder för att förbättra och hantera dokumentintensiva processer. Vårt mål är att göra era affärsprocesser mer lönsamma, produktiva, hållbara och säkra. Vi finns med varje steg på vägen för att hjälpa er att hantera interna förändringar allteftersom nya system införs. Våra system är konstruerade för att växa med ert företag och vårt heltäckande globala supportnätverk gör att ni alltid kan få det stöd ni behöver när och där ni behöver det.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
28 feb 2021
Ort
Solna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga