SF Bio · Publicerad 14 sept

Vi söker en löneadministratör som vill arbeta brett med hela lönekejdan, som vill utvecklas samt jobba inhouse hos en attraktiv arbetsgivare!

Du kommer att ingå i SF Bios HR avdelning som består av sex personer. Som löneadministratör arbetar du tillsammans med två kollegor och har ansvaret för att rätt lön utbetalas i rätt tid till ca 1200 medarbetare.
Dina arbetsuppgifter består bl.a. av:
  • Administration av hela lönekedjen
  • Uträkningar såsom föräldralön, semesterdagar, skatter m.m
  • Administration av olika intyg
  • Kontroller och avstämningar
  • Rapporteringar (statistik och ekonomiuppgifter)
  • Support, information och utbildning till chefer och medarbetare beträffande lön
  • Reseräkningar
  • Arkivering
  • Samt andra förekommande uppgifter på en HR och löneavdelning.
Du som söker har minst gymnasial utbildning i grunden (gärna ekonomi) och en lämplig KY utbildning eller motsvarande inom löneadministration. Du har några års erfarenhet av löneadministration helst från ett större företag med kollektivavtal. Har du erfarenhet av systemen HR plus eller Quinyx ser vi det som meriterande.

Som person är du noggrann, ansvarstagande, serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Du är dessutom en social person som kan hålla många bollar i luften samtidigt. För att lyckas i arbetet skall du ha en administrativ förmåga och ett bra siffersinne. Dessutom talar och skriver du obehindrat på svenska och engelska. Självklart har du hög integritet.

Vi som arbetsgivare värdesätter våra medarbetare och erbjuder förmåner som bla friskvårdsbidrag och sommartid. Tjänsten är en provanställning, med god möjlighet till tillsvidareanställning.
Tillträde så snart som möjligt. Placering: Solna, Gamla Filmstaden Råsunda.

Stämmer beskrivningen in på dig? Välkommen att ansöka nedan - glöm inte att bifoga CV och personligt brev. Vi går igenom urvalet löpande och kommer intervjua kandidater under ansökningstiden. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta, Pia Vornanen-Lundeborg, HR Chef, på 08-680 3741.

Vi behöver din ansökan senast den 2 oktober 2016.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner
Pia Vornanen-Lundeborg
HR chef
08-680 3741
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SF Bio är Nordens ledande biografföretag och ingår i Nordic Cinema Group tillsammans med SF Kino i Norge, Finnkino i Finland och Forum Cinemas i Estland, Lettland och Litauen. På SF Bio i Sverige görs ca 12 miljoner biobesök per år och vi sysselsätter ca 1 200 personer. Omsättningen på årsbasis är 1 600 MSEK. Sedan 1980 har SF Bio i Sverige byggt 29 nya biografer med 243 salonger och 29 455 fåtöljer.
+ Läs mer om företaget