SJR · Publicerad 6 sept

För kunds räkning söker vi nu en Business Controller inom bolagets Consumer & Service Operations. Kunden är ett av Sveriges ledande telecombolag och tjänsten är placerad i Solna. Uppdraget är beräknat att pågå ca 6 månader med start i oktober, med stora möjligheter till förlängning.

Som Business Controller ingår du i ett controllerteam om 3 personer och du rapporterar direkt till CFO för Consumer affären. Du kommer arbeta nära med de andra i controllergruppen, men också mot bolagets säljavdelning samt medlemmar i Consumers ledningsgrupp.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Aktivt delta i styrningen av verksamheten
  • Aktivt arbeta med kostnadseffektivisering och analys av kostnader
  • Analysera och kommentera resultatet för konsumentaffären
  • Bidra i utveckling och effektivisering
  • Upprätta analyser och business case för förändringsprojekt och nya satsningar
  • Arbeta med nyckeltal för att mäta och följa upp verksamheten
  • Upprätthålla intern kontroll
Vem är du?

Du är utbildad civilekonom eller motsvarande och har minst tre till fem års erfarenhet av controllerarbete, gärna inom kundtjänst eller säljorienterad verksamhet. Du har goda redovisningskunskaper och ett starkt intresse för affärs-/och uppföljningsanalyser. Tjänsten kräver systemvana, erfarenhet av SAP är ett plus. Man arbetar även i ett webbaserat system samt Excel. Tjänsten kräver goda kunskaper i både engelska och svenska i såväl tal som skrift.
Som person är du ansvarstagande, strukturerad och är inte rädd för att ta plats. Du har en stark analytisk förmåga, samtidigt som du kan interagera och kommunicera med många olika typer av människor. Du har ett naturligt kostnadscontroller-tänk och är van att arbeta affärsinriktat.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.


Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
21 sept
Ort
Solna
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Visa var