SJR · Publicerad 26 feb

Filmstaden AB är en av Sveriges ledande leverantörer av kultur och nöje med ca 12 miljoner biobesök per år. Vi driver biografer i Sverige på 21 orter med 32 425 fåtöljer i 255 salonger. Hos oss arbetar 1 200 fantastiska medarbetare. Vi ingår i ODEON Cinemas Group som ägs av världens största biografkedja AMC

Om tjänsten

Är du en lösningsorienterad redovisningsekonom som har förmågan att se hela flödet och kan lyfta blicken? Har du ett intresse för system och regelverk och trivs i en föränderlig miljö där du får bidra till att utveckla och förbättra? Då kan det här vara tjänsten för dig.

Som redovisningsekonom på Filmstaden blir du en del av av ekonomifunktionen som består av totalt 13 medarbetare. Det finns tre grupper inom ekonomifunktionen där controlling, redovisning och reskontra ingår. Som redovisningsekonom rapporterar du till Redovisningschefen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:
  • Systemadministratör- och superuser i ekonomisystemet Agresso/Unit4
  • SOX-kontroller där riskanalys och dokumentation ingår
  • Anläggningsredovisning.
  • Löpande redovisning
  • Avstämningar
  • Månads- och årsbokslut
  • Rapportering
  • Löpande ad hoc uppgifter
  • Back-up till en redovisningsekonom i teamet
Din bakgrund

Du är utbildad Civilekonom och har arbetat några år som redovisningsekonom och vill fortsätta utvecklas. Vi ser gärna att du har ett intresse för system och regelverk och det är ett krav att du behärskar engelska i tal & skrift.

Du är en självgående person som är analytisk och har förmågan att se hela flödet och kan lyfta blicken. Vidare så är du lösningsorienterad och tycker det är roligt att bidra till att förbättra- och utveckla processer, rutiner och system. Det är också viktigt att du är prestigelös och har förmågan att anpassa dig till förändring.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Filmstaden med SJR. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan snarast. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Karin Van Egeraat på 070-4715908. Vi tillämpar ett löpande urval, välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
27 apr
Ort
Solna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var