SW · Publicerad 21 sept

Sw söker för kunds räkning en noggrann och ansvarstagande projektekonom. Kunden är ett väletablerat och internationellt konsultbolag med kontor i närförort strax norr om Stockholm. Tjänsten är på heltid - på kontorstider. Uppdragsperioden är med start omgående och 4 månader framåt med stor chans till förlängning.

Tjänstebeskrivning
I rollen som projektekonom kommer du att hantera hela kedjan från order till betalning av faktura för en av deras större kunder. Du kommer i arbetet ha nära kontakt med kundansvarig (KAM) och affärsansvarig för kunden samt företagets kundkontakter och underleverantörer. Du kommer att ha många bollar i luften. I arbetsuppgifterna kommer bl.a. detta ingå:
  • Hantering av inkommande kundorder såsom systemhantering, kontroll, kontakt med uppdragsledare och kund
  • Underkonsulthantering där administration av leverantörsfakturor från underkonsulter (UK), upplägg av nya UK, tidrapportering UK, kontakter med UK kommer att ingå
  • Administrering i Säljstödsystemet Lime
  • Projektadministration där t.ex. hantering uppdragsändring i ekonomisystemet PX och avstämning av order-fakturering ingår
  • Fakturering
  • Indrivning kundfordringar
  • Kundkontakt med kundens ekonomiavdelning och beställare
  • Uppföljning uppdrag och fakturering
  • Framtagning av underlag till kund
Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har en ekonomisk utbildning och tidigare erfarenhet av liknande uppgifter på en ekonomiavdelning i minst tre år. Vidare har du vana av projektadministration och erfarenhet från leverantörsfakturahantering. Du är van amvändare av Excel och har god systemvana och lätt för att sätta dig in i nya IT-/ Administrativa system. Du är flytande i såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Konsult hos SW
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga