SW · Publicerad 21 sept

SW söker nu för kunds räkning en driven och engagerad Ekonomiassistent. Du erbjuds ett utvecklande och stimulerande arbete med spännande och dynamisk arbetsmiljö, ett unikt medarbetarengagemang och ett starkt fokus på kundens behov. Vi har en stor variation på arbetsuppgifter där du kommer att möta olika typer av utmaningar.

Tjänstebeskrivning
I rollen som Ekonomiassistent får du möjlighet att arbeta i en bred roll. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ansvara för både kund- och leverantörsreskontra, bankavstämningar, rapportering och utläggsredovisning. Utöver detta kommer du att vara behjälplig i bokslutsarbetet och kan i detta arbete få möjlighet att hjälpa till där det behövs.

Din roll innebär stora kontaktytor främst internt men även externt och för rätt person finns möjlighet att få utökade uppgifter och vara med och utveckla sin roll. Detta är tjänsten för dig som trivs i, och har god förståelse för reskontraarbete och vill arbete på ett företag med entreprenörskänsla som befinner sig i en expansiv fas.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som antingen är nyutexaminerad från högskola eller universitet med minst 1 års tidigare erfarenhet av arbete som Ekonomiassistent, alternativt dig som har en ekonomisk gymnasieutbildning med längre erfarenhet av arbete med reskontran och trivs i denna roll. Har du tidigare erfarenhet av arbete i Agresso anses detta vara mycket meriterande. Utöver detta har du goda datorkunskaper, främst inom Excel.

Som person är du driven och ambitiös, du är självgående och tar stort eget ansvar för ditt arbete. Vidare har du ett proaktivt arbetssätt med god förmåga att analysera ditt arbete och se förbättrings- och utvecklingsområden. Vi ser gärna att du är initiativtagande och kommer med egna förslag kring din arbetsprocess.

Viktig information
Ovanstående är en direktrekrytering genom SW till kunden. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Bergsman på telefonnummer 08-407 55 55
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
7 okt
Ort
Solna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent