SalesOnly Sverige AB · Publicerad 15 aug

Thorn Svenska AB bedriver försäljning och finansiering av hemelektronik och vitvaror, samt erbjuder privatlån under varumärkena Thorn och L’EASY.

Som innesäljare hos Thorn kommer dina arbetsuppgifter vara att aktivt hjälpa nya kunder, skapa merförsäljning samt förvalta befintliga kunder. I rollen förväntas du hjälpa dina kunder att fatta beslut gällande investering bland hemelektroniksprodukteroch du ska på ett professionellt sätt hjälpa de kunder som vill låna hos Thorn. Thorn har ett stort fokus på kvalitet, långsiktiga och återkommande kundrelationer. De flesta affärer görs via inkommande telefonsamtal eller från ansökningar via några av Thorns hemsidor.

Som innesäljare på Thorn förväntas du arbeta självständigt och ha mod att fråga efter affären. Rollen innebär också hög aktivitet och ständigt pågående kontakter med befintliga och presumtiva kunder för att öka sannolikheten till fler affärer och måluppfyllnad för din egen budget. Arbetets kärna ligger i kommunikationen med kund, varför det är viktigt att du behärskar det svenska språket både muntligt och skriftligt.

På Thorn kommer du att ingå i ett professionellt team med en hög aktivitetsnivå. Teamet består i dag av 6 gladlynta och trevliga kollegor som har nära till skratt. Thorn Svenska sitter i fina lokaler i Solna. Arbetet på Thorn bedrivs 6 dagar i veckan vilket betyder att du kommer att arbeta vissa lördagar utifrån ett rullande schema.

Thorn erbjuder dig:
  • Utveckling i din säljkarriär hos oss och inom koncernen
  • Möjlighet att representera ett välrenommerat företag
  • Ett härligt team med starkt säljfokus
  • Fast lön med en provisionsdel
Du är rätt för oss om du:
  • Är en person med mycket eget driv och vilja, om du är uthållig och har energi
  • Har affärstänk och förmågan att hitta kundnytta i varje säljmöjlighet
  • Älskar kundkontakt, är kommunikativ och social
  • Har tidigare erfarenhet av försäljning, kanske från telekom, butik eller galleria
  • Vill utvecklas som säljare tillsammans med ett seriöst företag och professionella kollegor
Är du vår nästa stjärnsäljare? Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Thorn med SalesOnlys rekryteringskonsult Jenny Fröjd. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta Jenny på telefon 073-96 28 587 alternativt jenny.frojd@salesonly.se. Urval kommer ske löpande och därför ser vi fram emot att läsa din ansökan så snart som möjligt. Alla ansökningar hanteras strikt konfidentiellt. Du ansöker via "ansök här" knappen nedan som tar dig till vår hemsida www.salesonly.se

Thorn Svenska AB bedriver försäljning och finansiering av hemelektronik och vitvaror, samt erbjuder privatlån, under varumärkena Thorn respektive LÉASY. Bolaget tillhör LÉASY-koncernen som har sitt huvudkontor i Danmark. Svenska bolaget omsätter årligen ca 200 miljoner kronor, har omkring 35 anställda och är beläget i fräscha och moderna lokaler i Solna. För mer information om företaget besök gärna www.thorn.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
14 okt
Ort
Solna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Telefonförsäljare
Rekryteringen hanteras av
SalesOnly