Schneider Electric · Publicerad 13 sept

Vill du utvecklas hos oss? Hos oss får du möjlighet att jobba i en internationell spännande miljö med stora möjligheter att utvecklas.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av ekonomiarbete och är i början av din karriär. Här kommer du att ingå i teamet som arbetar med kund- och leverantörsreskontran och som i dagsläget består av tre personer. Du börjar med att arbeta med kundreskontran och det innebär mycket kundkontakt, både per telefon och mail. Avstämning mot större kunder, viss fakturering etc. Du kommer arbeta nära vår Credit Manager. På sikt ser vi att du blir delaktig i mer komplicerade processer och får utvecklas i den takt du vill.

Vi vill att du har en utbildning inom ekonomi från Universitet eller Högskola. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Du har goda kunskaper i Officepaketet och gärna i Excel. Tidigare erfarenhet av SAP och /eller Navision är meriterande. Har du tidigare arbetat på ett företag med ett Shared Service Center så är även det meriterande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet och vi söker dig som har en hög energinivå, en stark drivkraft och engagerar dig i din uppgift och i vår gemensamma utveckling.

Vårt erbjudande till dig är ett självständigt, roligt och omväxlande arbete med frihet under ansvar och en möjlighet att vara med och påverka under en spännande tillväxtresa. Hos oss är det viktigt att ha det roligt på jobbet och känna sig motiverad även en måndagsmorgon. Du kommer att arbeta i ett internationellt marknadsledande företag med stort fokus på individuell tillväxt, utbildning och flera intressanta utvecklingsmöjligheter!

Har du frågor om tjänsten eller bara vill du berätta mer om dig själv och varför du tycker att detta är rätt tjänst för dig så ring gärna Liselott Wigstrand Tuvesson på tfn 0725 200 797.

Intresserad?
Gå in via www.schneider-electric.se/jobb för att söka tjänsten och läsa mer om oss som företag.

Vi bearbetar ansökningarna löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse snarast.

Varmt välkommen med din ansökan!

Schneider Electric kallar vi det Life Is On, läs mer på www.schneider-electric.se/jobb

Taggar: Ekonomiassistent, leverantörsreskontra, ekonomijobb
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Schneider Electric är en global specialist inom energihantering och automation. Med en omsättning på 27 miljarder Euro under 2015, 160 000+ medarbetare och verksamhet i mer än 100 länder, hjälper vi kunder att hantera energi och processer säkert, pålitligt, effektivt och hållbart. Från enklaste produkt till komplexa system bidrar vår teknik, programvaror och tjänster till att förbättra drift och automation av våra kunders verksamheter. Vår uppkopplade teknik omformar branscher, utvecklar städer och berikar tillvaron. På Schneider Electric kallar vi det Life Is On.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
5 nov
Ort
Solna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent

Inga fler liknande jobb tillgängliga