Schneider Electric · Publicerad 21 sept

Vi underhåller, utför service och bygger nya kundanpassade retrofit lösningar på befintliga elanläggningar mestadels i Sverige men också i övriga nordiska länder. Nu letar vi efter dig som kan driva våra projekt framåt kan driva produktionen framåt och se till att vi möter våra kunders krav och värderingar på ett innovativt sätt för att nå en hög kvalitet och snabb leverans. Inom kort kommer fabriken i Sundsvall att genomgå en spännande förändringsresa som vi vill att du driver framåt!

I rollen som projektledare kommer du att ansvara för projekten i sin helhet - både utförande, kundnöjdhet och ekonomi. Du kommer bland annat att sköta kundkontakter, tilläggsförsäljning, materialinköp, projektkalkyler, betalningsplaner och tidsplaner. Vidare kommer du att arbeta tätt ihop med våra servicetekniker samt ha en arbetsledande funktion.

Vi söker dig som har några års erfarenhet som projektledare samt kunskap och yrkeserfarenhet inom ställverk. Du uttrycker dig väl i såväl svenska som engelska samt har körkort.

För att vara framgångsrik i denna roll behöver du vara strukturerad, ordningsam och ha budgeterfarenhet. Vi ser även att du är drivande som person och ser till att vi håller våra tidsramar. Eftersom relationer är en central del i ditt uppdrag, bör du även vara kommunikativ, ödmjuk, förtroendeingivande samt med lätthet skapa och underhålla relationer.

Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet. Vi söker dig som har stark drivkraft och engagerar dig i din uppgift och i vår gemensamma utveckling.

Har du rätt kvalifikationer och framförallt rätt inställning, så erbjuder vi dig ett självständigt, roligt och omväxlande arbete med frihet under ansvar och en möjlighet att vara med och påverka under en spännande tillväxtresa. Du kommer att arbeta i ett internationellt marknadsledande företag med stort fokus på individuell tillväxt, utbildning och flera intressanta utvecklingsmöjligheter!

Har du frågor om tjänsten så ring gärna Per Johansson på tel: 010 - 478 19 63 och vill du berätta mer om dig själv och varför du tycker att detta är rätt tjänst för dig så ring gärna Liselott Wigstrand Tuvesson på tel: 010 – 478 29 37.

Vi bearbetar ansökningarna löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse snarast.

Välkommen med din ansökan!

Schneider Electric värderar vi mångfald och inkludering eftersom det stärker vårt företag ochvår framtida utveckling. Kreativitet och innovation skapas ur en blandning av bakgrunder och synvinklar, så genom att utmana varandra och hjälpa varje individ att uppnå sin fullapotential skapar vi ett hållbart, välmående och innovativt företag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Schneider Electric är en global specialist inom energihantering och automation. Med en omsättning på 27 miljarder Euro under 2015, 160 000+ medarbetare och verksamhet i mer än 100 länder, hjälper vi kunder att hantera energi och processer säkert, pålitligt, effektivt och hållbart. Från enklaste produkt till komplexa system bidrar vår teknik, programvaror och tjänster till att förbättra drift och automation av våra kunders verksamheter. Vår uppkopplade teknik omformar branscher, utvecklar städer och berikar tillvaron. På Schneider Electric kallar vi det Life Is On.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga