Sigma Recruit · Publicerad 9 jan 2020

Är du en IT-generalist som drivs av att effektivisera verksamheten? Är du en kommunikatör och en teamplayer? Bra, då kan du vara den vi söker! Vi på Office Depot i Solna har startat en spännande digital resa där vi behöver förstärkning av dig som är applikationsarkitekt/BA och som kan hjälpa oss till nästa nivå. Är du redo för denna utmaning?

Din vardag
Du är bryggan mellan verksamheten och IT, vilket innebär att du är inblandad i det mesta gällande applikationerna. Du samverkar med avdelningen e-commerce och ser till deras krav och önskemål och du omsätter dessa till IT. Du driver projekt i olika former där ditt fokus är att effektivisera och digitalisera. Du ser till att alla är med på tåget genom att förankra, dokumentera och hålla utbildningar. Du bidrar i arbetet med att leda utvecklingen av befintliga lösningar samt införande av befintliga och nya eTjänster.

Vem är du?


  • Du har sannolikt en Universitetsexamen inom tex Systemvetenskap.
  • Du har tidigare arbetat med affärssystem och integrationer.
  • Du har en god förståelse av XML-filer och API:er.
  • Du har verksamhetsförståelse och en förmåga att se hur applikationer hänger ihop och samverkar.
  • Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.
  • Du är en engagerad lagspelare som inspirerar andra och som bidrar till vår gemensamma framgång.
Du har troligtvis erfarenhet av e-handelslösningar och har du dessutom tidigare erfarenhet av affärssystemet M3, ITIL samt databas/SQL-kunskap är det meriterande.

Detta är ett spännande och kul tillfälle att komma in då rollen är helt ny och vår digitala resa just inletts. Du har stora möjligheter att vara med och påverka och sätta rutiner tillsammans med engagerade och erfarna kollegor som kan Office Depot´s verksamhet.

Vill du veta mer
I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Annica Göransson på annica.goransson@sigma.se alternativt mobil 0703-340 099. Välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Office Depot Svenska AB är ett av Sveriges ledande kontorsvaruföretag med försäljning via butiker, Internet och en rikstäckande säljkår. Vår vision och vårt kundlöfte är att bidra till ett enklare och mer hållbart arbetsliv. Varumärket Office Depot grundades 1986 i USA och finns i mer än 50 länder. Idag är Office Depot Svenska AB en del av Office Depot Europa som sedan 1 januari 2017 ägs av det tyska Investmentbolaget Aurelius. Bolaget har totalt en omsättning på drygt 1 miljard SEK och cirka 350 medarbetare.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
9 mars 2020
Ort
Solna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga