Sverige · Publicerad 19 feb 2021

Är du en visionär och leveransinriktad ledare som vill ta Azets ännu längre i vår digitala transformering och tillsammans med organisationen bygga framtidens payroll?

I rollen som Business Area Director Payroll kommer du att möjliggöra en proaktiv och lönsam leverans till våra kunder som även bidrar till att utveckla BPO marknaden inom payroll området. Du kommer att driva arbetet med att omvandla strategi till faktisk leverans, stimulera tillväxt och lönsamhet samt skapa hög kundnöjdhet och ett högt medarbetarengagemang.

Med målet att utveckla framtidens payroll ställs stora krav på samarbete mellan affärsutveckling och IT. Här kommer du samarbeta tätt ihop med våra expertkompetenser inom de olika områdena IT, Payroll, Sälj och Marknad för att identifiera, driva och planera vår kommande kundupplevelse och leverans.

Ditt bidrag hos oss kommer att innefatta:
  • Leda, engagera och utveckla medarbetarna inom affärsområdet
  • Förändringsledning - leda och kommunicera affärsområdets digitala transformering genom systemlösningar, nearshoring och automatisering
  • Driva tillväxt samt äga affärsområdets P&L
  • Leda och utveckla kundnöjdheten
  • Ingå i Sveriges ledningsgrupp och där vara aktiv i att utveckla och driva Azets övergripande affärsmål och strategi
  • Due diligence samt integration vid förvärv
Dina 4 direktrapporterande i Payroll Management Teamet är ett starkt och framåtblickande team med ett stort engagemang och kunskap. Tillsammans med Payorganisationen på ca 120 medarbetare kommer ni att värna om vår kultur där vi har hög nivå av förtroende och har ett tydligt och gemensamt sikte på målet.

Din roll kommer ha en stor påverkan på vårt framtida riktning och vi kommer lägga stor vikt vid ditt ledarskap. Vi ser att du har god erfarenhet av att leda andra ledare samt att du tidigare har erfarenhet av förändringsledning. Du trivs med att skapa affärer och befinna dig i en konsultmiljö. För att passa in i rollen ser vi att du har en starkt driv där du motiveras av att arbeta både strategiskt och operativt. Du är en visionär men även en fena på att kommunicera och motivera dina medarbetare genom thought leadership.

Låter detta intressant ser vi gärna att du kommer in med din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 19 mars men vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Har du frågor är du välkommen att kontakta HR Manager Jeanine Ohlsson jeanine.ohlsson@azets.com
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Azets är en internationell koncern som tillhandahåller tjänster och rådgivning inom ekonomi, lön och HR.
Våra 6.500 medarbetare erbjuder en kombination av både digital och personlig service till över 120.000 kunder i Norden och Storbritannien. Vi hjälper våra kunder att få tid att fokusera på det de gör bäst. Läs mer på www.azets.se
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga