Sverige · Publicerad 31 mars 2021

Vill du vara med på vår spännande tillväxtresa och säkerställa att vi i den resan står på en avtalsmässigt stadig grund?

Som Contract Manager kommer du vara ett viktigt stöd till verksamheten i en mängd olika juridik-relaterade områden såsom juridisk- och fakta research, kontraktshantering, dokumentberedning etc.

I rollen ingår att utveckla standardpaket av kundkontrakt och förvalta dessa samt förbereda kontrakt. Delta i kundkontraktsförhandlingar gällande både svenska och landsöverskridande kontrakt samt hantera kontraktstvister om sådana uppstår. Även delta i utvecklingen av vår prisstruktur och ansvara för prishanteringen framåt.

Övriga områden som ingår i rollen är att
  • Säkerställa efterlevandet av lokala lagar och GDPR
  • Säkerställa att vi är i enlighet med gruppens standard
  • Utvärdera kommersiell och juridisk risk i kontrakt
Vi söker dig som har en bakgrund med flera års erfarenhet av kontraktshantering eller som varit CFO och har ett stort intresse av detta område. En affärsförståelse är viktig och har du erfarenhet från outsourcingaffären är det starkt meriterande.

Du behöver vara flytande i engelska och svenska både i tal och skrift och du behöver kunna läsa mellan raderna och sätta dig in i affären och förstå den väl.

Detta är en ny position med stora möjligheter för dig att sätta din egen prägel på rollen. Du kommer in i en intressant period där vi har mycket på gång och ambitiösa tillväxtmål. Du samarbetar med hela verksamheten och har din hemvist i säljteamet som består av 4 drivna och engagerade säljare och du rapporterar till Vd.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor kan du kontakta Jeanine Ohlsson, vår Head of HR på jeanine.ohlsson@azets.com
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Azets är en internationell koncern som tillhandahåller tjänster och rådgivning inom ekonomi, lön och HR.
Våra 6.500 medarbetare erbjuder en kombination av både digital och personlig service till över 120.000 kunder i Norden och Storbritannien. Vi hjälper våra kunder att få tid att fokusera på det de gör bäst. Läs mer på www.azets.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 apr 2021
Ort
Solna
Anställning
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Juridik
Underkategori
Affärsjuridik

Inga fler liknande jobb tillgängliga