Svevia · Publicerad 5 dec

Svevia är specialist på att bygga och sköta om vägar och infrastruktur. Samtidigt är vi ett serviceföretag i snabb förändring. Vi arbetar hela tiden med innovation och att utveckla vår förmåga att möta såväl nya affärskrav som kundernas behov av effektiva produkter, tjänster och metoder. Våra 1 900 medarbetare finns på drygt 100 platser i Sverige och vi omsätter 7,6 miljarder kronor.

Division Drift arbetar med drift och underhåll av gator och vägar, parker och grönytor samt mindre anläggningsarbeten. Division Drift söker nu en Arbetsledare som vill arbeta med parkskötsel i Solna.

Låter det intressant?

Om tjänsten
Till uppdragsområdet i Solna söker vi nu en Arbetsledare, en viktig länk för ett fungerande team. Du kommer i första hand arbeta med verksamhetsnära arbetsledning, planera genomförande och följa upp arbetet. Du stöttar platschefen i det dagliga arbetet med exempelvis kundkontakter, produktionsstyrning, ekonomiuppföljning och fakturering. Arbetet innebär stort eget ansvar och frihet att självständigt lägga upp och planera sitt arbete så vi upprätthåller uppsatta krav. Du utgår från Svevias etablering i Solna och tillsammans så arbetar vi med drift och underhåll av gata, park och övriga grönytor. I tjänsten ingår jourtjänstgöring.

Din profil
Vi söker dig som är utbildad Trädgårds- eller Landskapsingenjör eller motsvarande och har minst två års dokumenterad erfarenhet av arbetsledning som omfattar parkskötsel. Som person är du strukturerad och självgående. Du har en förmåga att bidra med idéer och lösningar när andra ser problem. Som ledare är du engagerad och kan ta tillvara på den yrkeserfarenhet som finns hos Svevias medarbetare och kan motivera dem att nå våra gemensamma mål. B-körkort är ett krav, så även grundläggande datakunskaper.

Dela väg med oss
Hos oss blir du snabbt en i gänget. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar i ett företag i snabb förändring. Med tydliga prestationsmål och krävande arbetsuppgifter får du utrymme att vässa din spetskompetens och göra skillnad. Och det är lika lätt att få ansvar som att ge – oavsett om du vill göra en ledarskapsresa eller bli specialist. Karriärvägarna är många. Vi uppskattar när du är innovativ. Tillsammans tar vi nästa steg genom att lyssna på kunderna och utveckla hållbara lösningar. Det finns med andra ord många fördelar att dela väg med oss.

Ansökan
Är det dig vi söker? Urvalet sker löpande så vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Fackliga företrädare nås via Svevias växel, tfn 08-404 10 00.

Vi undanber oss säljsamtal för ytterligare annonsering vänligt men bestämt.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga