TNG IT Digital · Publicerad 29 juni

Vi söker dig som kan flytande norska och som vill jobba som IT-supporttekniker för NCC Industry i Solna.

Här kommer du få möjligheten att arbeta på ett av nordens största byggföretag. Vi söker dig som gillar variation i arbetet och alltid har service i fokus. Här väntar en varierad roll mot NCC Industrys nordiska kunder både onsite och på kontoret i Solna, Stockholm.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi kan erbjuda dig en spännande och varierad tjänst, där ingen dag är den andra lik. Du kommer arbeta kommunikativt och få användning av din breda IT-kompetens då du kommer att jobba både internt i dess servicedesk och även en del onsite support. Du kommer jobba i en verksamhetsnära IT-roll med fokus på service och applikationssupport.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Supportera IT-relaterade problem i NCC Industrys verksamhetssystem av varierad komplexitet
  • Felsöka olika problem både onsite och remote
  • Dokumentera arbetet via ärendehanteringssystem
  • Delta i IT projekt eller projekt i verksamheten där IT-kompetens behövs
  • Hålla kontakt med leverantörer
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Det här är en långsiktig konsulttjänst där du kommer ha nära kontakt med den interna IT-supporten samt de leverantörer som företaget arbetar med. Vara väl informerad om NCCs support och beställningsrutiner och utveckla goda relationer med NCC Industrys leverantörer inom IT.

VEM ÄR DU?

I den här tjänsten ser vi att du har en bred IT-kompetens och gärna har tidigare erfarenhet som supporttekniker med ärenden motsvarande svåra 1st-line ärenden eller 2nd-line. Du har även kunskap om nätverk och kommunikationslösningar. Vi ser också att du är flytande i svenska samt norska. Det är meriterande med körkort.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
23 juli
Ort
Solna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Konsult , Support

Inga fler liknande jobb tillgängliga