Teamolmed AB · Publicerad 12 dec 2019

Vi på TeamOlmed söker efter en Leg. Ortopedingenjör som vill vara med och utveckla specialistområdet spinala ortoser till vår klinik Barn & Ungdom i Solna. Vi är en högspecialiserad utvecklingsklinik för ortopedtekniska hjälpmedel till barn och unga vuxna och är en av de största klinikerna i landet. Vi har högspecialiserad kunskap och unik erfarenhet inom spinala ortoser, ett gediget och nära samarbete med ryggdoktorer inom länets specialistsjukhus och vi medverkar aktivt i flera nationella forsknings- och utvecklingsprojekt inom ämnet. Med vår specialistkunskap är vi första valet för remittenter i Stockholm med omnejd vid korsettbehandling till patienter med idiopatisk skolios. Vår klinik tar nu nästa steg i utvecklingen och avser bredda och överföra mångårig kunskap, unik erfarenhet och högspecialiserad kompetens inom spinala ortoser.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Leg. Ortopedingenjör kommer du ansvara över att fånga och driva utveckling av kliniska möjligheter (marknadsutveckling) i region Stockholm. Du kommer att medverka vid utveckling av kliniska processer och metoder inom området spinala ortoser, säkerställa klinisk kvalitet och patientsäkerhet samt erbjuda en hög service till patienterna som kommer till mottagningen. Du kommer att ingå i team med yrkesverksamma kliniker som tillsammans har ett övergripande ansvar för spinala ortoser på vår klinik.

Din bakgrund
Vi söker dig som är Legitimerad Ortopedingenjör. Din erfarenhet inom specialistområdet kan variera men vi ser gärna att du har arbetat kliniskt som ortopedingenjör i några år. Som person ser vi gärna att du är serviceminded, kundorienterad, driven och kommunikativ.
För att trivas i rollen ser vi att du har ett gediget intresse för ortopedteknik, vilja att arbeta för god samverkan i vårdteam samt att du tycker om att arbeta i en miljö som präglas av förändring och utveckling.

Vi erbjuder
TeamOlmed har idag 5 kliniker i Stockholm och avtal med Stockholms läns landsting. Som specialist kommer du att arbeta regionsöverskridande men utgår ifrån kliniken Barn & Ungdom i Solna. Du kommer att arbeta i en verksamhet som kännetecknas av stort fokus på samt ett starkt engagemang för bemötandet av patienter, och att hjälpa människor med funktionshinder till ett rörligare liv. Du erbjuds kontinuerlig vidareutbildning inom ditt yrkesområde från experter samt genom internationella och nationella utbildningar/konferenser. Vi har en bred kunskapsorganisation med hög kompetens på kliniken. TeamOlmed arbetar värderingsstyrt och är måna om trivsel och god arbetsmiljö.

Anställningen
Heltid, tillsvidare, provanställning tillämpas. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. TeamOlmed har kollektivavtal.

Ansökan
Vänligen skicka din ansökan till Verksamhetschef Åsa Eliasson, asa.eliasson@teamolmed.se

Skicka gärna in din ansökan snarast, urvalet kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Ortopedingenjör Mats Hoffsten, mats.hoffsten@teamolmed.se

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TeamOlmed är ett av Sveriges största ortopedtekniska företag med verksamhet i nio landsting och med över 350 anställda. Vi jobbar för att hjälpa fler människor till ett rörligare och bättre liv genom att tillverka, anpassa och förse patienter med ortopedtekniska hjälpmedel. Detta gör vi samtidigt som vi erbjuder en hög tillgänglighet, ett evidensbaserat arbetssätt och ett omsorgsfullt bemötande. TeamOlmed driver också butikskedjorna TeamOlmed Butik med inriktning mot egenvård. De stora produktgrupperna är skor, inlägg och enklare hjälpmedel. TeamOlmed ägs till 100% av Össur. Össur är ett isländskt företag med global verksamhet och är tillverkare av ortopedtekniska produkter.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
3 feb 2020
Ort
Solna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Underkategori
Läkare

Inga fler liknande jobb tillgängliga