Teamolmed AB · Publicerad 16 feb 2021

Vill du hjälpa människor till ett rörligare liv?

TeamOlmed är ett av Sveriges största ortopedtekniska företag med verksamhet i nio landsting och med över 350 anställda. Vi på TeamOlmed har som vision att vara det främsta ortopedtekniska bolaget med de mest nöjda kunderna och medarbetarna. Vårat fokus och det vi arbetar med är att hjälpa människor till ett rörligare och bättre liv genom att tillverka, anpassa och förse patienter med ortopedtekniska hjälpmedel. Vår ambition är att resultatet ska överträffa våra offentliga och privata uppdrags-givares högt ställda krav; vi erbjuder en hög tillgänglighet, ett evidensbaserat arbetssätt och ett omsorgsfullt bemötande. TeamOlmed ägs av det isländska företaget Össur, ett globalt framgångsrikt företag med tillverkning av ortopedtekniska produkter.

Vi söker nu en Ortopedtekniker till TeamOlmeds klinik Barn & Ungdom i Solna som i dagsläget består av cirka 70 medarbetare. Vi är en högspecialiserad utvecklings- och tillverkningsklinik för ortopedtekniska hjälpmedel till barn och unga vuxna, och är en av de största klinikerna i landet. Vår verksamhet är uppdelad i tre olika områden; produktion, kundservice och klinisk verksamhet. Du kommer att tillhöra produktion som i dagsläget består av cirka 24 medarbetare.

Dina arbetsuppgifter
Som Ortopedtekniker kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att tillverka ortopedtekniska hjälpmedel som ortoser och proteser. Du kommer att arbeta varierat med olika typer av material som plast, metall, läder, filt och silikon. Som Ortopedtekniker arbetar du både självständigt och i team. Vi arbetar löpande med att utveckla vår verksamhet, det kan vara allt från vårt sortiment till att förbättra våra processer, vilket du också kommer vara delaktig i.

Vem vi söker
Vi söker dig som har ett intresse för hantverksyrket och tycker det är roligt att arbeta med händerna. Du trivs med högt tempo och att jobba mot deadlines. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Som person ser vi att du är noggrann, lösningsorienterad och kommunikativ. Du trivs att arbeta både självständigt såväl som i team. Du är mån om att ge bästa möjliga service samt att tillverka hjälpmedel med hög kvalité. För att trivas hos TeamOlmed är det viktigt att du tycker om samarbete, variation, flexibilitet och att du gillar att arbeta i en miljö/organisation som är i ständig utveckling.

Vi erbjuder
Som Ortopedtekniker kommer du att arbeta i en värderingstyrd verksamhet som kännetecknas av starkt fokus och högt engagemang för att hjälpa människor med funktionshinder till ett rörligare liv. Vi som klinik är stolta över att vara flexibla, kreativa och ansvarstagande. TeamOlmed ligger långt fram i den digitala processen och har infört alltmer effektiva arbetssätt. Du kommer att arbeta tillsammans med ett tight gäng kunniga och engagerade kollegor som gillar att ha kul på jobbet. Du erbjuds dessutom en gedigen introduktion i rollen samt kontinuerlig vidareutbildning inom yrkesområdet.

Anställningen
Heltid, tillsvidare. Start omgående eller enligt överenskommelse. TeamOlmed har kollektivavtal.

Vid eventuella frågor om tjänsten vänligen kontakta Produktionschef Henrik Båth 073-092 92 36.

Ansökan
Vi tar emot ansökningar via Össurs hemsida, vänligen klicka på länken för att komma vidare:

https://ossur.wd3.myworkdayjobs.com/OssurCareersGlobal/job/Solna-SE-TeamOlmed/Ortopedtekniker-till-TeamOlmed-Barn-Ungdom-Solna_REQ-1514

Om du redan är anställd hos TeamOlmed ber vi dig att ansöka internt via Workday. Du hittar jobbet genom att klicka på "Karriär".

Sista ansökningsdatum är 2021-03-14. Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt, urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
14 mars 2021
Ort
Solna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler jobb från Teamolmed AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga