The Assessment Company Sverige AB · Publicerad 20 aug 2021

Vi söker rekryteringskonsulter som vill vara med på vår tillväxtresa!

Vi söker rekryteringskonsulter som vill vara med och vidareutveckla och driva vårt affärsområde inom rekrytering och urval. Vi söker både er som idag jobbar och trivs tillsammans i era respektive roller, likväl ni som letar efter ett nytt spännande sammanhang. Med andra ord söker vi rekryteringskonsulter som drivs av både försäljning som att leda hela leveransprocessen.

Du ser till helheten av vår verksamhet och gillar att skapa resultat genom samarbete med andra. Du har engagemang och mod att utmana kunden och kandidater, ser möjligheter och säkerställer leveranser i linje med våra höga kvalitetskrav. Vi är en teamsorienterad, värderingstyrd organisation där vi möter kunder, kandidater och kollegor med stort mod, entusiasm och likvärdighet, i allt vi gör. Du känner att vi är ett konsultbolag utöver det vanliga när du kliver in genom dörren!

Arbetsuppgifter
  • Prospektera nya affärsmöjligheter
  • Identifiera och förstå kundernas behov och verksamhet
  • Leda och/eller genomföra hela rekryteringsprocesser
  • Utveckla och upprätthålla kundrelationer och bygga nätverk med ledare såväl som kandidater
  • Samordna den interna verksamheten samt utföra administrativa uppgifter
Personliga egenskaper

Vi söker dig/er med driv, mod, entusiasm och struktur. Du har en attityd som gör att du får saker ur händerna, dvs du agerar istället för att vänta på svar. Du tycker om att bygga nätverk med både kunder och kandidater. Du har stor genomförandeförmåga och trivs med att driva flera projekt samtidigt. För att trivas i rollen behöver du vara målorienterad, ha hög ambitionsnivå, prioritera samarbete och en ständig vilja att utvecklas. Du trivs i en verksamhet som är under tillväxt där du får ta stort ansvar men också vara med och påverka vår framtid. Du har förmågan att skapa trygghet och förtroende när du möter kunder och kandidater. Hög integritet och professionalism är en självklarhet i rollen.

För att lyckas i rollen ser vi att du har
  • Ett brinnande intresse kring att bygga och utveckla relationer i kombination av att göra avslut på affärer
  • Ett stort nätverk
  • Relevant högskoleutbildning eller gedigen erfarenhet
  • Mycket god kommunikativ förmåga, både i svenska och engelska.
  • Erfarenhet av att arbeta som konsult inom rekrytering och urval, vilket är ett krav.
Ansökan

Du ansöker till tjänsten genom att klicka 'sök denna tjänst' där du fyller i dina uppgifter och bifogar CV och personligt brev. All information hanteras enligt GDPR vilket innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg.

Har du frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Johan Kjessler på johan.kjessler@theac.se eller på telefon 0708-53 32 32. Vi träffar kandidater löpande.

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

The Assessment Company (AC
) är ett nordiskt snabbväxande managementkonsultföretag som består av drygt 60 medarbetare fördelade på kontor i Stockholm, Hamar, Oslo, Trondheim och Bergen. Vi bistår några av Nordens mest attraktiva verksamheter med innovativa koncept där vår vision är att ta förändringsarbete, rekrytering och kompetensutveckling till en ny nivå. Vår verksamhet utgår från vårt koncept PEOPLE LAB där vi skapar en högre träffsäkerhet i rekrytering och snabbare effekt av strategi-, utvecklings- och förändringsprocesser.

För att trivas på AC bör du vara en person som gillar människor och att jobba i team. Du har ett starkt driv och en vilja att nå uppsatta mål. Likvärdighet, mod och entusiasm är de värderingar som genomsyrar vår verksamhet.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 sept 2021
Ort
Solna
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
HR & Personal

Inga fler jobb från The Assessment Company Sverige AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga