The Place AB · Publicerad 7 sept 2021

Vi söker för rekrytering en ny driven medarbetare inom controlling. Det här en riktigt spännande möjlighet för dig med några års erfarenhet av redovisning och som vill bli en del av ett snabbt växande och framgångsrikt företag.

Stockwik är ett börsnoterat investeringsföretag fokuserat på förvärv och förvaltning av svenska kvalitetsföretag. Stockwik har sitt kontor i Frösundavik, Solna. Kommunikationerna är goda då det går en skyttelbuss från Solna Station direkt till arbetsplatsen var 5:e till 10:e minut. Här finns även tillgång till parkering, stort gym, idrottshall, gruppträning, tennisbana, vattensport m.m. (allt kostnadsfritt för våra medarbetare). På moderbolaget är det i dagsläget fyra anställda och i hela koncernen ca 300. Du kommer ingå i en mindre ekonomiavdelning och ha ett nära samarbete med CFO. Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt.

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du bland annat ha följande ansvarsområden:
  • Underlag till årsredovisning (notpaket, tabeller, texter)
  • Koncernredovisningen och den bakomliggande processen
  • Kvartalsrapporter
  • Diverse redovisnings-, system- och effektiviseringsfrågor (effektivisering av redovisningsprocesser) för koncernen, moderbolaget respektive dotterbolagen (dock ej praktiskt arbete med löpande redovisning)
  • Företagsbesiktning, förvärv och ekonomisk integration av förvärv
  • Internrevision
Dina tidigare erfarenheter

För att passa och göra succé i rollen ser vi gärna att du har:
  • Några års erfarenhet av årsredovisning
  • Systemvan och duktig i Excel
  • Erfarenhet av IFRS samt eftergymnasial utbildning inom ekonomi är meriterande
Personliga egenskaper

Även om dina tidigare erfarenheter är av stor betydelse så är dina personliga egenskaper avgörande. Vi söker dig som har ett stort eget driv, är modig och vill utvecklas. Du är självgående, kvalitetsmedveten, flexibel och tycker det är både kul, spännande och givande att vara med att forma en roll på detta tillväxtbolag.

Låter det här som något som passar dig? Är du Stockwiks nya controller? Vad roligt - Sök rollen redan idag! Vi tar emot ansökningar löpande.

Om Stockwik

Stockwik ger sina aktieägare möjlighet att vara delägare i en portfölj av välskötta, stabila och lönsamma, mindre, svenska kvalitetsföretag. Stockwik köper bolag och erbjuder en stabil plattform för småföretag att utvecklas organiskt och via kompletterande förvärv. Stockwik tar tillvara på de mindre bolagens spetskompetens och erbjuder det stora bolagets trygghet och möjligheter. Vi investerar långsiktigt och förvärvar bolag för att behålla dem. I vår investeringsprocess ställer vi krav på såväl kvantitativa parametrar såsom lönsamhet och kapitaleffektivitet som kvalitativa värden såsom god affärsetik samt ordning och reda. Vårt arbete baseras på tre grundprinciper; Rätt företag, rätt människor, rätt värderingar.
Läs mer på www.stockwik.se

The Place är Sveriges enda Worklife Partner

The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år. Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
The Place är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
26 okt 2021
Ort
Solna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga