The Place AB · Publicerad 9 juli 2021

Vi söker för rekrytering till Stockwik deras nya stjärna inom redovisning/controlling. Det här en riktigt spännande möjlighet för dig med några års erfarenhet av redovisning som vill vara en del av ett snabbt växande och framgångsrikt företag. Här får du möjlighet att bidra med din kompetens samt forma din egen roll och framtid - den här resan och möjligheten vill du bara inte missa!
Stockwik har just nu sina lokaler i Täby men kommer inom kort flytta till nya fräscha lokaler i Frösundavik. Där erbjuds du förutom trevliga kollegor ett flexibelt arbete och tillgång till trevliga restauranger, gym och padelbana (yes, dina nya kollegor utmanar dig mer än gärna). Är vattensport mer din grej? Låna kanoten i stället! Det finns något för alla.

På bolaget är det i dagsläget 4 anställda och i hela koncernen ca 300. Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt.

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du bland annat ha följande ansvarsområden:
  • Underlag till årsredovisning (notpaket, tabeller, texter)
  • Koncernredovisningen och den bakomliggande processen
  • Kvartalsrapporter
  • Diverse redovisnings-, system- och effektiviseringsfrågor (effektivisering av redovisningsprocesser) för koncernen, moderbolaget respektive dotterbolagen (dock ej praktiskt arbete med löpande redovisning)
  • Företagsbesiktning, förvärv och ekonomisk integration av förvärv
  • Internrevision
Dina tidigare erfarenheter

För att passa och göra succé i rollen ser vi gärna att du har:
  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
  • Några års erfarenhet av årsredovisning
  • Systemvan och duktig i Excel
  • Erfarenhet av IFRS är meriterande
Personliga egenskaper

Även om dina tidigare erfarenheter är av stor betydelse så är dina personliga egenskaper avgörande. Vi söker dig som har ett stort eget driv, är modig och vill utvecklas. Du är självgående, kvalitetsmedveten, flexibel och tycker det är både kul, spännande och givande att vara med att forma en roll på detta tillväxtbolag.

Låter det här som något som passar dig? Är du Stockwiks nya redovisningsekonom/controller? Vad roligt - Sök rollen redan idag! Vi tar emot ansökningar löpande. Under semesterperioden kan det dock ta lite längre tid med återkoppling, men håll ut vi hör av oss så snart vi kan.

Om Stockwik

Stockwik ger sina aktieägare möjlighet att vara delägare i en portfölj av välskötta, stabila och lönsamma, mindre, svenska kvalitetsföretag. Stockwik köper bolag och erbjuder en stabil plattform för småföretag att utvecklas organiskt och via kompletterande förvärv. Stockwik tar tillvara på de mindre bolagens spetskompetens och erbjuder det stora bolagets trygghet och möjligheter. Vi investerar långsiktigt och förvärvar bolag för att behålla dem. I vår investeringsprocess ställer vi krav på såväl kvantitativa parametrar såsom lönsamhet och kapitaleffektivitet som kvalitativa värden såsom god affärsetik samt ordning och reda. Vårt arbete baseras på tre grundprinciper;
Rätt företag, rätt människor, rätt värderingar.
Läs mer på www.stockwik.se

The Place är Sveriges enda Worklife Partner

The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år. Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
The Place är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
18 aug 2021
Ort
Solna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga