The Place AB · Publicerad 16 okt 2020

Vårt kundföretag är ett globalt teknikföretag som har stått för ingenjörskonst, innovation, kvalitet, pålitlighet och internationalisering i mer än 165 år. Företaget är verksamt i mer än 200 länder, med fokus på områdena elektrifiering, automation och digitalisering. I Sverige har företaget funnits sedan 1893 och har cirka 4 200 medarbetare på ett 40-tal orter med huvudkontor i Arenastaden, Solna.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag för dig som är en erfaren och senior inköpare med hög teknisk och kommersiell kompetens. Uppdraget är på 50 % och lokaliserat i Solna.

Arbetsuppgifter

Du kommer att stötta flera affärsområden att identifiera lämpliga leverantörer (både regionalt och globalt) av produkter och/eller tjänster som ingår direkt eller indirekt i vår kunds produktportfölj.
Du kommer också att stötta säljorganisationen och den tekniska projektledningen i att identifiera och analysera inköpsbehoven genom teknisk analys och genomgång av de tekniska specifikationerna. I uppdraget ingår också att förbereda och genomföra strategisk förhandling och kontraktsskrivning.
I uppdraget ingår också strategisk planering och uppföljning av kontrakten under projektens gång.

För att göra succé i rollen tror vi att du stämmer in på följande kvalifikationer:

Vi söker dig som har en bred förståelse och kunskap kring flera tekniska områden som du kan applicera i flera olika kontexter. Det handlar om elektriska och mekaniska installationer såväl som tekniska komponenter. Du har ett gott professionellt omdöme och en stark problemlösningsförmåga.
Du har minst 5 års erfarenhet av liknande arbete.
Kompetens i AB99, SSG och NL09 är meriterande

Stämmer beskrivningen in på dig? Kul! Sök tjänsten redan i dag då vi jobbar med löpande urval.

Anställningen
Tjänsten är på deltid (20h/v).
Start 2/11 t.om 31/10 2021.
Du blir anställd som konsult via The Place
Placering i Solna

The Place - Where happy work happens
Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra - du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

Några förmåner som medarbetare hos The Place:
  • En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter
  • Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel
  • Onboardingplan
  • Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m.
  • Friskvårdsbidrag
  • Specialerbjudanden
  • Mentorskap
  • Nätverksträffar
  • Kompetensutveckling
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
The Place är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
15 nov 2020
Ort
Solna
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring

Inga fler liknande jobb tillgängliga