Total Resurs · Publicerad 19 feb

Är du en glad och social tjej eller kille som vill vara en del av ett fantastiskt team? Har du ett tekniskt intresse och gillar att ge superservice? Älskar kunderna när det är just du som hjälper dem? Då är du den vi söker till vår Teknik-avdelning. Nu har du chansen att få jobba på ett växande IT-bolag med spännande utvecklingsmöjligheter.
Just nu hjälper vi ITS Nordic i Solna att att hitta en IT-tekniker utöver det vanliga.

Om kunden

ITS Nordic är ett it företag på frammarsch med lösningar inom bland annat IT, telefoni och copy/print. Syftet är att fungera som en pålitlig IT-partner till sina kunder där man tar ansvar, är tillgänglig och problemlösande. Sedan starten 2004 har man drivit ITS som ett företag med en grundläggande annorlunda idé, att leverera exceptionell service.
Den här tjänsten som DU alldeles strax ska söka är till ITS Nordics interna drift. Du kommer sitta i fina lokaler på plats i Solna nära Solna station och ingå i ett team på ca 5 personer. Total har ITS ca 100 anställda idag. Det är en prestigelös atmosfär med mycket god stämning på företaget.

Vår kund erbjuder

ITS Helpdesk är en grupp med härlig energi och positivitet som smittar av sig. Vi söker just nu medarbetare till 1st Line. När du stiger in på ITS Nordics kontor kommer du fort att märka att vi är ett företag som värnar om våra medarbetare. Vi sitter i toppfräscha lokaler intill Solna station och Mall of Scandinavia.

Kompetens

I rollen som medarbetare på 1st Line kommer din huvudsakliga uppgift vara att hantera inkommande IT-ärenden från företagskunder per telefon och mail. Du kommer att registrera och hantera ärenden i vårt ärendehanteringssystem samt även ge grundläggande teknisk support.

Personliga egenskaper

Vill du bli en del av detta härliga team!
Ta tillfälle och sök rollen som IT-tekniker till ITS Nordic.

Vi erbjuder
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Har du frågor om tjänsten?
Kontakta: Marie Jensen, Konsulchef
Telefon: 073-522 70 84 marie.jensen@totalresurs.se

sökord: it-tekniker, first line, second line, it-support, helpdesk,
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
12 apr
Ort
Solna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support

Inga fler liknande jobb tillgängliga