Total Resurs · Publicerad 18 feb

Nu har du chansen att få jobba på ett växande IT bolag med spännande utvecklingsmöjligheter. Just nu hjälper vi ITS Nordic i Solna att rekrytera en supporttekniker utöver det vanliga.

Om kunden

ITS Nordic är ett IT-företag på frammarsch med lösningar inom bland annat IT, telefoni och copy/print. Syftet är att fungera som en pålitlig IT-partner till sina kunder där man tar ansvar, är tillgänglig och problemlösande. Sedan starten 2004 har man drivit ITS som ett företag med en grundläggande annorlunda idé, att leverera exceptionell service.Totalt har ITS ca 100 anställda idag. Det är en prestigelös atmosfär med mycket god stämning på företaget.

Kompetens

Vi söker dig som har vana att arbeta som teknisk supporttekniker. Vi ser att du social och hjälpsam samt pedagogisk i ditt sätt. Du triggas av att lösa problem och gör alltid ditt bästa för att hjälpa användarna. Du har en god förmåga att samarbeta och kommunicera med kunder, användare och dina kollegor. Du är intresserad av IT och drivs och stimuleras av problemlösning och utvecklas av detta i ditt yrkesliv. Du har en nyfikenhet och vilja till att fortlöpande vidareutveckla dina kunskaper.

Vi ser gärna att du har grundläggande kunskaper inom Office365, Active Directory, Skype for Business, MS Office 2010/2016

Personliga egenskaper

Du känner dig bekväm med att träffa människor samt att ha en rådgivande roll. Du stimuleras av olika utmaningar och har förmåga att förklara tekniska funktioner med användare på olika nivåer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, då vi vill ha en härlig medarbetare och inte enbart en "profil".

Vi erbjuder

ITS erbjuder stora utvecklingsmöjligheter för rätt person och man arbetar aktivt för en frisk och hälsosam personalvård.

DU kan inte missa den här chansen! Urval och intervjuer sker löpande!

Tjänsten är en direktrekrytering med anställning hos ITS Nordic

Har du frågor kring tjänsten? Kontakta:
Marie Jensen
073 522 70 84
marie.jensen@totalresurs.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Total Resurs är en leverantör av konsult- och rekryteringstjänster inom IT, där erfarenhet och hög kompetens är lika viktigt som äkta engagemang och hjärta. Total Resurs ingår i Total-koncernen som grundades 2011 med säte i Stockholm. Vi är idag ca 70 medarbetare, varav 45 konsulter. Vi vill vara skickligare, närmare och ge mer. Bakom Total Resurs står erfarna entreprenörer och några av marknadens främsta konsulter och medarbetare. Många av oss har mer än 25-års erfarenhet av avancerad IT-integration, kommunikation och rekrytering. Vi bygger det företag vi själva alltid velat arbeta i och som kunder och leverantörer vill arbeta med. Vår ambition att vara den bästa helhetsleverantören av IT.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
11 apr
Ort
Solna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support

Inga fler liknande jobb tillgängliga