Trafikverket · Publicerad 20 sept 2019

Arbetsuppgifter
Som biträdande projektledare för leveransen avseende Elförsörjning, belysning och VVS kommer du att ansvara för planering, ledning samt uppföljning av det externa arbetet som utförs av våra leverantörer samt uppföljning av det interna arbetet som utförs av våra specialister. Du stödjer projektledaren med uppföljning av projektets ekonomi, upprättande av kostnadsprognoser och andra rapporter samt ger stöd i olika strategiska och kommersiella frågor.

Kvalifikationer
Vi söker dig som
  • har en universitets- eller högskoleutbildning om minst 180hp (120p) med inriktning teknik eller ekonomi eller har annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer som likvärdig
  • har flerårig erfarenhet som projektledare eller biträdande projektledare där arbetsledning ingått i uppdraget
  • har flerårig erfarenhet av att ha arbetat med kontraktsfrågor, uppföljning och rapporteringsrutiner, tidplaner och samordning, gärna från industri
  • kan uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska
Det är meriterande om du
  • har erfarenhet från komplexa installationsprojekt med flera parter inblandade där samordning varit avgörande
  • har erfarenhet av att ha arbetat med anläggningsleveranser enligt ABA 99
  • har erfarenhet från kontroll- och provningsfaser i installationsprojekt
Som person drivs du av att arbeta med tydliga målsättningar och leverera resultat som bidrar till att programmet når sina mål. Tjänsten innebär många kontaktytor och du behöver därför vara är en god relationsbyggare som bygger nya nätverk och vårdar befintliga. Du har även en god problemlösningsförmåga och samarbetsförmåga arbetar för att hitta lösningar som gynnar alla parter på bästa sätt.

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.

Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2019-09-27

Upplysningar

Rekryterande chef Leif Eklöf
0101238627

ST Airi Larsson
0101236243

SACO Lennart Askling
0101231508

SEKO Per-Arne Utbult
0101232824
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
27 sept 2019
Ort
Solna
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring

Inga fler liknande jobb tillgängliga