Trafikverket · Publicerad 11 okt

Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är erfaren projektledare och som kan driva projekt inom ny- och ombyggnation, renovering och installationsprojekt i våra fastigheter. Du arbetar i projektets alla faser, från tidiga skeden, produktion och överlämning till förvaltning. Att kontinuerligt skapa nya och upprätthålla befintliga kundrelationer hos resenärer, kommuner, fastighetsägare, tågoperatörer mfl är en naturlig del i arbetsuppgifterna.

Du kommer ha arbetsuppgifter gällande Trafikverkets egenägda fastigheter men även gällande Trafikverkets inhyrda fastigheter.

Arbetsuppgifterna gällande egenägda fastigheterna:
  • Bygglov och detaljplanefrågor
  • Framtagande av förfrågningsunderlag tillsammans med upphandlare
  • Upphandla konsulter och entreprenörer genom ramavtal
  • Vara beställarens representant på byggarbetsplatsen
  • Föra protokoll vid byggmöten
  • Hantera besiktningar
I arbetet gällande inhyrda fastigheter ansvarar du för framtagande av verksamhetens kravställning på lokalerna till en extern fastighetsägare, samt att utformningen utförs i enlighet med genomförande avtal.

Kvalifikationer
Vi söker dig som
  • har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom bygg och fastighet eller motsvarade utbildningsnivå tillsammans med erfarenhet som vi bedömer likvärdigt
  • har aktuell arbetslivserfarenhet som byggprojektledare inom nybyggnation, renoverings- eller ombyggnadsprojekt
  • har flerårig arbetslivserfarenhet från projektledning
Det är meriterande om du
  • har en bakgrund som arbetsledare/platschef inom bygg
Vi ser även att du har förståelse för bygg- och fastighetsbranschen och dess olika funktioner samt hur de samverkar med varandra.

Vi fäster stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang! Som projektledare på fastighetsavdelningen är du drivande och lösningsorienterad - att arbeta självständigt är en självklarhet. Du är nyfiken och förstår vikten av ett bra samarbete med externa och interna parter. Din förmåga att kommunicera är ett av dina vassaste verktyg för lyckas i rollen!

Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2018-11-01

Upplysningar

Rekryterande chef Mattias Qwinth
0101242133

SACO Anna Islén
0101235541

ST Per Olof Hellbergs
0101235544

SEKO Tony Ridderstedt
0101257441
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga