Trafikverket · Publicerad 19 sept 2019

Arbetsuppgifter
Som kommunikatör inom enheten Redaktion arbetar du som specialist med att stödja resten av kommunikationsorganisationen i sitt arbete att skapa relevant innehåll till målgrupperna. Du arbetar med att planera, producera och följa upp kommunikationsinsatser i rätt kanaler med målgruppens behov i fokus. Denna tjänst är främst inriktad på arbete med innehåll och struktur på vår externwebb men det ingår också schemalagt arbete på kontorstid i vår nationella publiceringsfunktion online.

Kvalifikationer
Vi söker dig som
  • har en högskoleexamen inom medie- och kommunikationsvetenskap eller annan utbildning och erfarenhet som vi sammantaget bedömer som likvärdig.
  • har erfarenhet av webbpublicering och strukturarbete på webbplatser
Det är meriterande om du
  • har kunskaper i webbpubliceringsverktyg Episerver
  • har erfarenhet i närtid av kommunikationsarbete inom offentlig verksamhet
Som person
  • har du förmåga att verka i en stor organisation med många kontaktytor och skapa goda relationer
  • kan du självständigt ta ansvar och prioritera mellan arbetsuppgifter
  • är du nyfiken och kreativ och hittar nya sätt att kommunicera
Vikariat tillträde snarast t.o.m 2020-06-30

I samband med den här rekryteringen kommer vi använda urvalstester. Urvalstesterna kommer att skickas ut den 26:e eller 27 september, så håll koll på din mail.

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.

Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2019-09-24

Upplysningar

Rekryterande chef Anna-Lena Bergström
0101235492

SEKO Tony Ridderstedt
0101257441

SACO Anna Lindquist
0101235533

ST Göran Fält
0101231201
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
24 sept 2019
Ort
Solna
Anställning
Vikariat
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring
Underkategori
PR & Kommunikation

Inga fler liknande jobb tillgängliga