Trafikverket · Publicerad 11 okt 2019

Arbetsuppgifter
Som projektingenjör har du en nyckelroll och arbetar med stor bredd och variation i arbetsuppgifterna. Du arbetar tillsammans med delprojektledningen i styrning, genomförande och uppföljning avseende tid, ekonomi, risk och kvalitét. Du kommer att utföra administrativa uppgifter samt företräda delprojektet internt i förbifarten och externt i kontakter med leverantörer, i de frågor du ansvarar för. Förbifart Stockholm är en renodlad projektorganisation, vilket ger utrymme att delvis anpassa rollen utifrån din kompetens och erfarenhet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som
  • har en universitets- eller högskoleutbildning om minst 180hp (120p) med inriktning teknik eller ekonomi eller har annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig
  • har erfarenhet av att följa upp projekt med avseende på risk, kvalitet, tidsstyrning och kostnadsstyrning
  • har kännedom om allmänna bestämmelser och kontraktsformer såsom AB, ABT, ABA99 och ABK etc.
  • har goda kunskaper inom MS Office-paketet och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska
Det är meriterande om du
  • har arbetat i större ekonomisystem, projektledningssystem och riskhanteringssystem
Som person är du strukturerad med en god förmåga att planera, analysera och att följa upp. Du är prestigelös och öppen med god samarbetsförmåga och arbetar för att hitta lösningar som gynnar alla parter på bästa sätt. Du är självgående och initiativtagande med en god problemlösningsförmåga som gör att du identifierar problem och utvecklar lösningar ur ett helhetsperspektiv för projektet.

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.

Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2019-10-24

Upplysningar

Rekryterande chef Leif Eklöf
0101238627

ST Airi Larsson
0101236243

SEKO Per-Arne Utbult
0101232824

SACO Roxan Saleh
0101236222
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
24 okt 2019
Ort
Solna
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring
Underkategori
PR & Kommunikation

Inga fler liknande jobb tillgängliga